ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Mαυρίδης: "Λάθος επιλογές ο Τεν Κάτε"

Mαυρίδης: "Λάθος επιλογές ο Τεν Κάτε"
μαυριδης

Τις λάθος επιλογές του Τεν Κάτε πλήρωσε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Κώστα Μαυρίδη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Κώστας Μαυρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" για την απόδοση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον χθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού: " Όταν έχεις επενδύσει τόσα χρήματα, περιμένεις από παίκτες τέτοιας εμβέλειας σε σημαντικά παιχνίδια να δώσουν το κάτι παραπάνω. Ηταν απερισκεψία, για μένα του Τεν Κάτε, που δεν τον έκανε αλλαγή πολύ νωρίτερα. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις λάθος επιλογές του Τεν Κάτε.

Θα μπορούσε να είχε τρεις πόντους κάλλιστα και να κοιτάξει με άλλο μάτι την συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε τέτοια παιχνίδια περιμένεις να δεις το ταλέντου του. Εγώ είδα ένα παίκτη ο οποίος περπατούσε μέσα στο γήπεδο. Η μεγαλύτερη πάσα που έκανε ήταν στα τρία μέτρα και το μεγαλύτερο σουτ που έκανε μπορεί να ήταν στα 20 μέτρα".

Πως θα μπορούσε να "κλειδώσει" το παιχνίδι: " Για εμένα, θα μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι από το 2-1. Θα μπορούσε να κάνει μία αλλαγή. Εγώ καταρχήν θα έβγαζα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, θα έβαζα τον Γιάννη Γκούμα σαν δεύτερο στόπερ και θα πέρναγα τον Βύντρα αμυντικό χαφ. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι χθες. Μέσα από το καλυτερό του παιχνίδι δεν πήρε τίποτα. Τώρα και στα δύο παιχνίδια πρέπει να πάρεις κάτι εκτός έδρας".

Για την καλοκαιρινή ενίσχυση: " Για εμένα μέχρι στιγμής η επένδυση μου φαίνεται ότι είναι λάθος. Εκεί που πονούσε πραγματικά η ομάδα στα μετόπισθεν και στη γραμμή κρούσης, δυστυχώς δεν επένδυσε τόσα λεφτά. Θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει μια μικρή μεταγραφή στο κομμάτι της μεσαίας γραμμής και να επενδύσει περισσότερα λεφτά στο κομμάτι το επιθετικό και το αμυντικό.

Πιστεύω ότι η μεταγραφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν πιο πολύ για εντυπωσιασμό παρά για ουσία. Σίγουρα είναι αναγκαία η απόκτηση στόπερ. Θα μου πει κάποιος ότι πήρε το Μελίσση, αλλά εγώ δεν τον έχω δει να παίζει ακόμα. Αφού τον είχε εγκρίνει ο Τεν Κάτε πως γίνεται και να μην τον χρησιμοποιεί. Αλλά σίγουρα χρειάζεται μια μεταγραφή

".






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ