ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Μαύρο πρόβατο" ο Ράμος

Real Madrid's Sergio Ramos leaves the pitch after a red card during their match against Real Mallorca during their first division soccer match at Ono stadium in Palma de Mallorca April 5, 2008. REUTERS/Dani Cardona (SPAIN)
Σέρχιο Ράμος-Ρεάλ Μαδρίτης REUTERS

Μπορεί Σούστερ και Ράμος να έδωσαν τέλος στην ένταση που είχε δημιουργηθεί στη σχέση τους, ωστόσο το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο σύλλογο παραμένει αμφίβολο

Σύμφωνα με το "Radio Marca", ένα από τα πρώτα μέτρα που πήρε η "Βασίλισσα", μετά τις δηλώσεις του Ράμος, ήταν να παγώσει τις διαπραγματεύσεις της ανανέωσης του συμβολαίου του διεθνή αμυντικού.
Συγκεκριμένα το διοικητικό συμβούλιο των "μερένγκες" είχε υποσχεθεί στον παίκτη συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτά των Κασίγιας, Γκούτι και Ραούλ. Αν και αρχικά οι υπογραφές θα έπεφταν μετά το πέρας της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου κάτι τέτοιο τελικά δεν κατέστη δυνατό με τις συζητήσεις να συνεχίζονται μέχρι πρότινως.

Ωστόσο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις φαντάζει πιο πιθανό οι Πρωταθλητές Ισπανίας να αποσύρουν την προσφορά τους, ενώ φαίνεται να σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο παραχώρησής του αν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο φτάσουν προτάσεις για τον Σέρχιο Ράμος.

Τέλος, ο αδερφός και μάνατζερ του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Ρενέ Ράμος, συναντήθηκε με τους διοικούντες το σύλλογο την Τρίτη, με τα σενάρια να θέλουν το κύριο θέμα της συνάντησής τους να αφορά την πιθανή παραχώρηση του Ράμος στην Μίλαν.




TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ