ΑΡΗΣ

Μαζίνιο: "Χρειαζόμαστε δυνατό ξεκίνημα"

Μαζίνιο: "Χρειαζόμαστε δυνατό ξεκίνημα"
σιστον

Δυνατό ξεκίνημα ζητά κόντρα στην Skoda Ξάνθη ο Ιομάρ Μαζίνιο. Επιστρέφει ο Σιστόν μετά από 2 μήνες

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός στην γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφορικά για τον αυριανό αγώνα με τους Ακρίτες, υπογράμμισε ότι: "Ξέρουμε καλά ότι μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας με μια καλή ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι. Όλη η εβδομάδα κύλησε με έντονο ρυθμό προπονήσεων και πάρα πολύ καλή και σκληρή δουλειά.
Είναι ένας αγώνας όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλες τις υπέρ μας καταστάσεις, όπως για παράδειγμα ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θα έχουμε σπουδαία στήριξη από τους οπαδούς μας. Πρέπει να κάνουμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και θεωρώ ότι αύριο θα πάρουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα".

Με Σιστόν μετά από 2 μήνες

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με τα γνωστά τέσσερα προβλήματα να αποτυπώνονται και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαζίνιο.

Σηφάκης, Γκιάρο, Βιτόλο και Ζεντίλ δεν βρίσκονται στην διάθεση του Βραζιλιάνου τεχνικού καθώς ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ο δεύτερος βρίσκεται στην πατρίδα του και οι δύο τελευταίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Το θετικό για τον Μαζίνιο είναι πως επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ντιόγκο Ροντρίγκες Σιστόν. Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 14 Ιανουαρίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την Ε΄ φάση του Κυπέλλου hellas online. Πριν δηλαδή από δύο μήνες ενώ η τελευταία φορά που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή ήταν στις 18 του μήνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Super League.

Το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι κομβικό για τον Άρη και την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ με μοναδικό αποτέλεσμα τη νίκη. Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς την ώρα που η Λάρισα έχει 38 (5η θέση) και αγωνίζεται εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο, επέλεξε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη τους ακόλουθους 18 ποδοσφαιριστές: Φρασέρι, Βανγκέλι, Νέτο, Γιάχιτς, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Μπατιόν, Ρεγκέιρο, Σιστόν, Κόκε, Βλοντάρτσικ, Λαμπριάκος, Καρατζιοβαλής, Ρομπέρζ, Καράμπελας, Κάμπορα.

Με 4-3-3 για το γρήγορο γκολ

Κι όσο για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Μαζίνιο; Με στόχο το γρήγορο γκολ προτίθεται να αφήσει το 4-2-3-1 σε 4-3-3 με τον Καρατζιοβαλή κάτω από τα δοκάρια αντί του τιμωρημένου Σηφάκη.

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Γιάχιτς και Ρομπέρζ με τον Καράμπελα να επανέρχεται στα αριστερά και τον Νέτο στα δεξιά. Στα χαφ οι Γκαρσία, Μπατιόν και Ρεγκέιρο ενώ στην επίθεση οι Κάλβο στα αριστερά, Χαβίτο στα δεξιά ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κόκε.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ