ΑΡΗΣ

Μαζίνιο: "Με αξιώσεις"

Μαζίνιο: "Με αξιώσεις"
μαζινιο

Ως πολύπλοκο και δύσκολο χαρακτήρισε ο Ιομάρ Μαζίνιο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δείτε το τρέιλερ

" Έχουμε μπροστά μας ένα πολύπλοκο και δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία. Θα παίξουμε με σκοπό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", τόνισε ο Μαζίνιο και πρόσθεσε για το αυριανό ραντεβού με τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε:

" Δεν κατεβαίνουμε στο γήπεδο για να κλειστούμε πίσω και στόχος μας είναι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, να διεκδικήσουμε τη νίκη, ανεξάρτητα αν πρόκειται για μία αναμέτρηση που γίνεται στην έδρα του αντιπάλου".

Κι όσο για την δυσκολία της αναμέτρησης ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη τόνισε ότι: " Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα κοιτάξουμε όμως τη δική μας απόδοση για να ζητήσουμε με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο αυτό που θέλουμε".

Μετά το τέλος εξάλλου της σημερινής τελευταίας προπόνησης του Άρη που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Ιομάρ Μαζίνιο επέλεξε στην αποστολή του για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό τους ακόλουθους 20 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Νέτο, Γιάχιτς, Λέμπο, Βιτόλο, Χαβίτο, Κάλβο, Γκαρσία, Μπατιόν, Ζεντίλ, Κόκε, Βλοντάρτσικ, Λαμπριάκος, Καρατζιοβαλής, Ρομπέρζ, Καράμπελας, Κάμπορα, Πρίττας, Κουλουχέρης και Ρεγκέιρο.

Κι όσο για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του είναι το 4-2-3-1 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Γιάχιτς και Λέμπο με τον Νέτο στα δεξιά και τον Καράμπελα στα αριστερά τους. Στα χαφ θα είναι οι Βιτόλο και Γκαρσία με τον Χαβίτο στα δεξιά τους και τον Ρεγκέιρο στα αριστερά τους ενώ σε ρόλο οργανωτή θα είναι ο Κόκε. Τέλος και σύμφωνα με το χθεσινό οικογενειακό διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι ο Βλοντάρτσικ.

Το τρέιλερ του SPORT 24













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ