ΑΡΗΣ

Μαζίνιο: "Με οποιονδήποτε τρόπο τη νίκη"

Μαζίνιο: "Με οποιονδήποτε τρόπο τη νίκη"
μαζινιο

"Με οποιονδήποτε τρόπο τη νίκη", δήλωσε ο Μαζίνιο για το ματς με Θρασύβουλο. Με 4-2-3-1 και οργανωτή Ζεντίλ

"Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας γιατί παίζουμε εναντίον μιας ομάδας, που μπορεί μεν να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο παλεύει σ΄ όλους τους αγώνες προσπαθώντας να παίξει και καλό ποδόσφαιρο.

Εμείς όμως χρειαζόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο τη νίκη, γνωρίζοντας την κρισιμότητα που έχει για μας ο αγώνας. Πρέπει πάντως με ηρεμία και αποφασιστικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να εκμεταλλευτούμε τις κατάλληλες στιγμές που θα δημιουργήσουμε και να σκοράρουμε.

Η αλήθεια είναι ότι αγώνες σαν τον αυριανό, συνήθως οι οπαδοί δεν τους δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί αντιμετωπίζεις τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα.

Εμείς όμως έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Διακυβεύονται πολλά για την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι για μία ακόμη φορά θα έχουμε τη στήριξη των οπαδών μας, όπως την είχαμε ως τώρα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, λοιπόν, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η κατάκτηση της νίκης", επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ιομάρ Μαζίνιο.

Εκτός τιμωρημένοι και Σιστόν

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης τελευταίας για το αυριανό παιχνίδι με τον Θρασύβουλο ο προπονητής του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο, επέλεξε στην αποστολή του τους ακόλουθους 18 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Βανγκέλι, Νέτο, Λέμπο, Χαβίτο, Κουλουχέρης, Κάλβο, Γκαρσία, Μπατιόν, Ζεντίλ, Βλοντάρτσικ, Λαμπριάκος, Πρίττας, Καρατζιοβαλής, Ρομπέρζ, Καράμπελας, Κάμπορα και Παπάζογλου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Κόκε, Βιτόλο, Γιάχιτς και Ρεγκέιρο αλλά και ο Σιστόν που χθες λίγο πριν το τέλος της προπόνησής αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον τετρακέφαλό του.

Με 4-2-3-1 και οργανωτή Ζεντίλ

Παρά τις απουσίες του ο Μαζίνιο δεν φαίνεται να αλλάζει το σχήμα του από το γνώριμο 4-2-3-1 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λέμπο και Ρομπέρζ με τον Καράμπελα στα αριστερά και τον Νέτο στα δεξιά. Στα χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Μπατιόν έχοντας τον Κάλβο στα αριστερά τους και τον Χαβίτο στα δεξιά τους. Σε ρόλο οργανωτή θα είναι ο Ζεντίλ ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Κάμπορα.

Τιάγκο Ζεντίλ: "Το καλύτερό μου εαυτό για τον Άρη"

Ο Τιάγκο Ζεντίλ μίλησε στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7" και υπογράμμισε πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του.

Για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο: "Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με προσοχή και σοβαρότητα για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος μας σε όλους τους αγώνες".

Για την προσωπική του απόδοση: " Δεν ξέρω τι εικόνα έχει σχηματίσει ο κόσμος για μένα, αυτό που ξέρω είναι ότι δουλεύω σκληρά στην προπόνηση. Μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα στην ομάδα. Όταν ένας παίκτης βρίσκεται στον πάγκο είναι δύσκολο να προσαρμοστεί κατευθείαν και να βρει ρυθμό. Όσα λεπτά αγωνίστηκα φέτος, το άξιζα και το κέρδισα μέσα από την προπόνηση. Ο Άρης επιδιώκει να μπει στα πλέι οφ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της".

Και ο Τιάγκο Ζεντίλ, κατέληξε: " Έχουμε δυνατό ρόστερ και πολύ καλή ομάδα. Βρισκόμαστε στη θέση που βρισκόμαστε, όμως με κάθε τρόπο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον καλύτερο δυνατό. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εφόσον μπούμε στα πλέι οφ δεν ξέρω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Θα έχουμε μεγάλα παιχνίδια και με δυνατούς αντιπάλους".

























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ