ΑΡΗΣ

Μαζίνιο: "Πεντάδα και ακόμη ψηλότερα"

ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
μαζινιο MOTIONTEAM

"Στόχος η πεντάδα και πιο ψηλά", είπε ο Μαζίνιο που υπολογίζει σε Γιάχιτς και αναφέρθηκε στο κενό από τα αριστερά

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη σε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού NOVASPORTS1 μίλησε για την νίκη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Super League, τον Αμπρέου, τον Νασούτι, τον Σηφάκη, το πρόβλημα στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, αλλά και τον Γιάχιτς που υπολογίζεται κανονικά.
Για την νίκη επί του Ατρόμητου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Σαββάτου είπε: " Για την ομάδα μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα μετά από μία σκληρή προετοιμασία που κάναμε".

Για την εικόνα της ομάδας του δήλωσε: " Είναι πάρα πολύ δύσκολο από την αρχή να έχεις την εικόνα που θέλεις. Ωστόσο είμαστε κοντά στο να έχουμε την εικόνα που θέλουμε μετά από 3-4 παιχνίδια".

Για την ζέστη που επικρατούσε το Σάββατο υπογράμμισε πως: " Είναι αδιανόητο να γίνονται παιχνίδια με τέτοιες συνθήκες. Φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να μένουν από δυνάμεις. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό άλλαξε αλλά δεν θα πρέπει τέτοια περίοδο παιχνίδια να γίνονται αυτή την ώρα".

"Περισσότερα θετικά αποτελέσματα"


Για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Άρη την νέα χρονιά τόνισε: "Αυτό που προσπαθούμε να αλλάξουμε είναι περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Έχουμε υψηλούς στόχους με τον Άρη να διαθέτει ένα πλούσιο υλικό με ποδοσφαιριστές μεγάλης εμπειρίας. Θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία της".

Για την παρουσία του Κόκε στα αριστερά της επίθεσης δήλωσε: " Το σύστημα που έχουμε δουλέψει από την προετοιμασία είναι εναλλαγή θέσεων του Κόκε με τον Γκρασιάν ώστε να ανέβει ο Αράνο και να βοηθήσει μπροστά.

Έχοντας τον Αμπρέου θα πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε με παιχνίδι από τα πλάγια. Ίσως να υπάρχει δυσκολία στο να προσαρμοστούν στον νέο τους ρόλο οι Κόκε και Γκρασιάν είναι κάτι όμως που θα βελτιωθεί μέσα από την δουλειά στην πορεία.

Έχουμε κάνει συζήτηση και με τον Κόκε. Τα καλύτερά του παιχνίδια πέρσι τα έκανε όταν ήρθαμε εμείς. Είναι ένας παίκτης έξυπνος και διεισδυτικός που μπορεί να κάνει το γκολ και θα προσπαθήσουμε και εμείς να τον κάνουμε να αισθανθεί πιο άνετα"



.

Για την περίπτωση του Σεμπάστιαν Αμπρέου δήλωσε: " Ο Αμπρέου είναι πάρα πολύ έξυπνος. Πάντα ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να κινηθεί".

"Μίνιμουμ η πεντάδα"


Για τον στόχο της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα είπε: " Το μίνιμουμ των προσδοκιών που έχει είναι να είναι στην πρώτη πεντάδα. Με το υλικό που έχουμε μπορούμε να πρωταγωνιστούμε στην πρώτη πεντάδα να διορθωνόμαστε και να κάνουμε μια εκπληκτική χρονιά. Έχουμε 25 ισάξιους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα όποιος και αν είναι στην βασική ενδεκάδα το επίπεδο θα είναι το ίδιο".

"Υπολογίζουμε στον Γιάχιτς"

Για την περίπτωση του Σανέλ Γιάχιτς δήλωσε: "Ο Σανέλ είναι μέλος του δικού μας ρόστερ και τον υπολογίζαμε. Ο Άρης έχει πέντε παίκτες για την συγκεκριμένη θέση αλλά θα πρέπει να παίζουνε δύο. Σε μία θέση όπου χρειάζονται λύσεις".

Για την περίπτωση του Κριστιάν Νασούτι σχολίασε: " Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ έξυπνος διαθέτοντας πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε μια ομάδα όπως η Ρίβερ Πλέιτ. Με τον Ρονάλντο Γκιάρο δείχνει να συνεννοείται καλύτερα. Είναι δυναμικός στην άμυνα αλλά και στην επίθεση και ξέρει να σκοράρει με το γκολ που σημείωσε να είναι το πρώτο του από τα πολλά που θα ακολουθήσουν και θα είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για μας".

"Την ίδια ταυτότητα και εκτός έδρας"


Για το αν ο Άρης μπορεί να αποδώσει ανάλογα και εκτός έδρας, εκτός του "Κλεάνθης Βικελίδης", είπε: " Ο Άρης έχει το ευτύχημα όταν παίζει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" να έχει αυτούς τους εκπληκτικούς οπαδούς στο πλευρό του. Όταν όμως θα παίζουμε εκτός έδρας θα πρέπει να κρατάμε την ίδια αγωνιστική ταυτότητα με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού".

Για τις αλλαγές που υπήρξαν το καλοκαίρι στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης και το κατά πόσο επηρέασαν την δουλειά του δήλωσε: " Η διοίκηση μας έκανε πάντα την δουλειά πιο εύκολη με μένα να γνώριζα και τους", ενώ για την συνεργασία του με τον Γιάννη Κόντη δήλωσε: " Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Συζητάμε για τον μεταγραφικό τομέα. Μας διευκολύνει και μας φέρνει πληροφορίες που θέλουμε από έναν άνθρωπου που διαδραματίζει έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα".

Για τον τρόπο που έγιναν οι μεταγραφές τόνισε: " Οι μεταγραφές είναι ένα θέμα συνεργασίας. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος είχαμε δώσει μία έκθεση για τις κινήσεις που θέλαμε να γίνουν με την μεταγραφή να γινόταν πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση".

"Πονάμε αριστέρα"

Για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ είπε: " Ίσως εκεί να είναι το σημείο που πονάει η ομάδα αν και έχουμε προσαρμόσει τον Κόκε να αγωνίζεται εκεί. Αν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση γιατί όχι".

Για την παρουσία του Ότο Ρεχάγκελ το Σάββατο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για τον Μιχάλη Σηφάκη και αν θεωρεί ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην Εθνική μας ομάδα δήλωσε: "Αναμφισβήτητα μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει. Είναι ένας τερματοφύλακας με μεγάλη προσωπικότητα και καλή θέση στην εστία του και του εύχομαι το καλοκαίρι να τον δούμε στην Εθνική".



"Πεντάδα κι ακόμα ψηλότερα"


Τέλος για το μήνυμα που του ζητήθηκε να στείλει στους φιλάθλους του Άρη ήταν: "Αυτό που θέλω εγώ να ζητήσω από τους οπαδούς μας είναι να συνεχίσουν να στηρίζουν έτσι την ομάδα μας με τις ομάδες που έρχονται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" να έρχονται φοβισμένες και μας να κοιτάξουμε να φθάσουμε στην πρώτη πεντάδα και ακόμα ψηλότερα".


































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ