ΑΡΗΣ

Μαζίνιο: "Προσοχή στον Πανθρακικό"

Μαζίνιο: "Προσοχή στον Πανθρακικό"
αμπρεου βραβευση

Ο Μαζίνιο ζήτησε από τους παίκτες να προσέξουν τον Πανθρακικό και ο Αμπρέου τους έκανε αφιέρωση

Στο αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Σαββάτου (03/10) στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό τόνισε: " Θεωρώ ότι είναι πλασματική η θέση που βρίσκεται ο Πανθρακικός. Μέχρι τώρα δεν έχουν τύχη και αυτό φταίει που βρίσκονται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Για αυτό και θα πρέπει να τους προσέξουμε. Έχουν καλή οργάνωση και ταχύτητα από το κέντρο και μπροστά. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για να κερδίσει τους βαθμούς μέσα στο γήπεδο. Κάναμε καλή δουλειά αυτές τις μέρες και εύχομαι να το δείξουμε το Σάββατο".

Για το σύστημα που προτίθεται να παρατάξει: "Πιστεύω ότι εκτός έδρας θα αγωνιζόμαστε με διαφορετικό σύστημα από ό,τι εντός έδρας. Θα υπάρχουν αλλαγές. Το σύστημα που εφαρμόσαμε με τον Παναθηναϊκό είναι ένα σύστημα που μας ταιριάζει. Είναι 4-3-1-2. Θα περιμένουμε πάντως και την αυριανή προπόνηση πριν καταλήξουμε"

Για την εκδήλωση επιθέσεων κυρίως από τα δεξιά στο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Δεν με προβληματίζει καθόλου αυτό. Θεωρώ ότι λειτουργεί αρκετά καλά και η αριστερή πλευρά. Έχουμε συγκεκριμένο σύστημα με τους Κόκε και Γκρασιάν. Ο Γκρασιάν ανέλαβε να παίξει περισσότερο από τα αριστερά και πιστεύω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Για το τι επιθυμεί να βελτιωθεί στο σύνολό του: «Αυτοί που θέλω να βελτιωθούν είναι οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στην επίθεση και πατάνε περιοχή. Δεν έχει να κάνει με πρόσωποα. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Κάμπορα είχε πολύ καλή απόδοση. Το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές που έρχονται από πίσω να μπαίνουν στην αντίπαλη περιοχή».

Για ένα πιθανό δίδυμο Αμπρέου, Κάμπορα από το ξεκίνημα: «Η ομάδα έχει πάρα πολλές επιλογές και αυτές θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε. Δεν έχω ξεκαθαρο το σχήμα στο μυαλό μου. Αν θεωρήσω ότι είναι η καλύτερη επιλογή να ξεκινήσουν μαζί Αμπρέου και Κάμπορα, θα το κάνω».

Για την φυσική κατάσταση της ομάδας του: «Η φυσική κατάσταση μας προβληματίζει από την αρχή της χρονιάς. Οι Αράνο, Νασούτι και Γκρασιάν έπρεπε να κάνουν τις απαραίτητες διακοπές, όπως και ο Ρονάλντο, που απείχε και κλήθηκε να μπει ξανά στα αγωνιστικά πλάνα. Είδαμε το πρόγραμμα για το πώς θα έπρεπε να κινηθούμε».

Για την μη παρουσία του Αραβίδη στην αποστολή κάποιου αγώνα: «Έχει να κάνει με τις πολλές επιλογές που έχουμε. Όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Ο Αραβίδης είναι δουλευταράς και σίγουρα θα έρθει η στιγμή για να πάρει τις ευκαιρίες του».

Δαλκίδης: "Είμαστε περήφανοι"

Αμέσως μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου του Ιομάρ Μαζίνιο ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Άρη, Θοδωρής Δαλκίδης, βράβευσε τον Σεμπαστιάν Αμπρέου, για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής.

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αμπρέου για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε. Ο κόσμος της ομάδας είναι ανεπανάληπτος. Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τέτοιους παίκτες στο ρόστερ, αλλά και πολύ απαιτητικοί. Πιστεύω ότι και στο μέλλον τέτοια γκολ θα μας δώσουν νίκες για να βρεθούμε πιο ψηλά στην βαθμολογία", σχολίασε ο κ. Δαλκίδης.

Αμπρέου: "Αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου"

Με αφορμή το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ξάνθη και το βραβείο που πήρε και αφιέρωσε στους συμπαίκτες του, ο Σεμπαστιάν Αμπρέου δήλωσε: " Καταρχάς ευχαριστώ όσους ψήφισαν το γκολ μου ως το καλύτερο. Αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να σκοράρω".

Για το που το αφιερώνει: " Τέτοιες στιγμές είναι όμορφο να το αφιερώνεις στους συμπαίκτες σου, γιατί ήταν σημαντικό γκολ. Μετά στους οπαδούς μας που είχαν άψογη συμπεριφορά και μας στήριξαν μέχρι το τέλος σε ένα παιχνίδι περίπλοκο".

Για την πίεση που υπήρχε πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη και μετά από εκείνο με τον Παναθηναϊκό στο πρόσωπό του: " Πίεση νιώθουν οι εργαζόμενοι που ξυπνάνε στις 6:00 τα χαράματα και στο τέλος του μήνα δεν έχουν ούτε τα προς το ζην. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα. Προσπαθώ να το διασκεδάζω και πιστεύω ότι αυτο είναι το καλύτερο".

Για το αν προτιμάει το βραβείο του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής ή αυτό του πρώτου σκόρερ: " Κάθε βράβευση είναι σημαντική και ωραία. Αν βγω πρώτος σκόρερ, σημαίνει ότι θα έχουμε κάνει καλή δουλειά όλοι μαζί για την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για το ότι είχε παρτενέρ τον Κάμπορα στο τέλος του παιχνιδιού: " Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δουλεύεις ώστε να δικαιωθείς στο τέλος".

Για το αν έξι από τους ψήφους ήταν από την οικογένειά του: " Προς το παρόν όχι, γιατί δεν ήξεραν πού έπρεπε να στείλουν το μήνυμα και δεν μιλούν κι ελληνικά. Το όμορφό είναι ότι το ζήσαμε όλοι μαζί όπως στο παρελθόν, εγώ με τον πατέρα μου".

Για το αν παροτρύνει τον γιο του να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο: " Μυστικά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Τον παροτρύνω να ασχοληθεί με τα σπορ γιατί είναι σημαντικά για την υγεία".

Για τον χθεσινό αγιασμό των ακαδημιών του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: " Ήταν πάρα πολύ όμορφη αίσθηση. Προσεύχομαι στον Θεό να μοιοραστούν στιγμές με τα ινδάλματά τους".

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο να νικήσει τον Πανθρακικό ώστε η ομάδα να φθάσει στους 13 βαθμούς, που είναι και το αγαπημένο του νούμερο: " Έξτρα κίνητρο να τους κερδίσουμε για να μείνουμε στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να χωρίζουν τα γκρουπ και θέλουμε να δούμε στα μάτια τους άλλους που θα είναι στο γκρουπ των δυνατών".

Για το αν θα είναι η Εθνική Ουρουγουάης στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής: " Έχει δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά της. Έχουμε παίκτες δυνατούς για να οδηγήσουμε την πατρίδα μου εκεί".

Κι όσο τέλος για τα πηγαδάκια με τους Αργεντινούς συμπαίκτες του: "Επειδή έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μια εύχονται καλή τύχη σε μένα, αλλά από την άλλη θέλουν να δουν την Εθνική ομάδα της χώρας τους στον Μουντιάλ. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι εγώ εκείνος που θα τους πειράζω στο τέλος".









































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ