ΑΡΗΣ

Μαζίνιο: "Προσοχή στον ΠΑΣ"

Μαζίνιο: "Προσοχή στον ΠΑΣ"
μαζινιο

Προσοχή στον ΠΑΣ ζήτησε από τους παίκτες του ο Ιομάρ Μαζίνιο ενώ δήλωσε: "Έχουμε μεγάλο βάθος"

"Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που της αρέσει να έχει αυτή την κατοχή της μπάλας. Μια ομάδα που έκανε το καλοκαίρι πολύ καλές μεταγραφές και πήρε ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην Super League και θα πρέπει να την προσέξουμε.



Μία ομάδα που παίζει με διαφορετικό σύστημα εντός και εκτός. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε δύο πολύ καλές εβδομάδες προπονήσεων.



Δυστυχώς είχαμε τραυματισμούς από ποδοσφαιριστές που παίζανε με τις Εθνικές τους. Από την αρχή της χρονιάς είχα πει ότι το βάθος είναι πολύ μεγάλο και αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα για την ομάδα και είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ καλό παιχνίδι", ήταν η τοποθέτηση του Μαζίνιο χωρίς να θέλησε ωστόσο να πει σε ποιον έχει καταλήξει για την κάλυψη του κενού του Νάτσο Γκαρσία με μόνο σίγουρο ότι δεν αλλάζει σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη δεν έδειξε να ανησυχεί για τα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα του στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης (02/09) με τον Ολυμπιακό Βόλου τονίζοντας: " Οι παίκτες μου έχουν την πλήρη επίγνωση για το τι θα πρέπει να κάνουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα για να κερδίσουμε".

Κι όσο για αν βλέπει ομοιότητες με το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο συμφώνησε και επισήμανε πως η ομάδα του: " Εμείς θα πρέπει να δώσουμε ένταση και να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας ειδικά όταν παίζουμε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με στόχο να φθάσουμε στην νίκη".

Χωρίς Αμπρέου και τους Γκαρσία


Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (12/09, 19:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε και ο Μαζίνιο επέλεξε του 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Οι εκλεκτοί του Βραζιλιάνου τεχνικού είναι οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Ρονάλντο, Αράνο, Φλάβιο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Ντέιλι, Φερνάντεζ, Γκρασιάν, Νέτο, Ρόβας, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκος, Κάμπορα, Ναφτί, Ρομπέρζ και Χαβίτο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αραβίδης, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος, Γραικός, Πιοβεζάν, Πίτου Γκαρσία, Νάτσο Γκαρσία (θα εξεταστεί το απόγευμα της Παρασκευής από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή για να εκτιμηθεί ο τραυματισμός του από το παιχνίδι με την Εθνική Βολιβίας με τον Ισημερινό), οι τραυματίες Πρίττας και Βανγκέλι αλλά και ο Αμπρέου που αναμένεται το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη.

Κι όσο για το σχήμα; Ο Μαζίνιο δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-2-3-1 έχοντας τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Νασούτι και Γκιάρο, με δεξιό μπακ τον Νέτο και αριστερό τον Αράνο. Στα χαφ θα είναι οι Ναφτί και Φερνάντεζ αντί του Γκαρσία, στον άξονα ο Γκρασιάν έχοντας στα δεξιά του τον Κάλβο και στα αριστερά του τον Κόκε ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κάμπορα.

Ανακοίνωση χορηγίας με ΔΡΟΜΕΑ


Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την συμφωνία της και για τη νέα χρονιά με την εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ. Η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ είναι ο leader στον χώρο των επίπλων γραφείων και θα αποτελεί και την σεζόν 2009-2010 ένα εκ των βασικών χορηγών της ΠΑΕ Άρης. Η εταιρία για τον επόμενο χρόνο θα διαφημίζεται στο επάνω και δεξιά, εμπρόσθιο μέρος της φανέλας.

Η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Πρόεδρο της εταιρίας κ. Αθανάσιο Παπαπαναγιώτου και τον Οικονομικό Διευθυντή κ. Φαίδων Τσαγκαλίδη για την συμβολή τους στην ολοκλήρωση της συμφωνίας και την στήριξη για μία ακόμα χρονιά.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ