ΑΡΗΣ

Με 1.800 φιλάθλους του στην Κομοτηνή

Με 1.800 φιλάθλους του στην Κομοτηνή

Η ΠΑΕ Άρης για θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο της Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό.

Η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε 1.800 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο της Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό. Η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός σε συνεργασία με την αστυνομία της περιοχής αποφάσισαν να διαθέσουνε στην ΠΑΕ Άρης τον παραπάνω αριθμό εισιτηρίων.

Αυτό σημαίνει ότι για ένα ακόμη φετινό παιχνίδι εκτός έδρας ο Σούλης Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του δεν θα είναι μόνοι τους.

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι παρά το γεγονός ότι οι ελπίδες της παραμονής στην Super League έχουνε μειωθεί σε σημαντικό βαθμό μετά και το 1-1 στο ντέρμπι της με τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του Άρη θα είναι και πάλι στο πλευρό της ομάδας.

Εν τω μεταξύ στην πρώτη ομάδα του Άρη επέστρεψε ο Καλούδης Λεμονής ως αποτέλεσμα της καλής χρονιάς που κάνει με την Κ20. Ο νεαρός αμυντικός προπονείται εδώ και λίγες μέρες υπό τις οδηγίες του Παπαδόπουλου και χθες στο εσωτερικό φιλικό με την Κ20, χρησιμοποιήθηκε με την πρώτη ομάδα.

Ο Λεμονής είχε υπογράψει το καλοκαίρι επαγγελματικό συμβόλαιο μετά από την εισήγηση του Γιάννη Χατζηνικολάου και είχε ακολουθήσει κανονικά όλη την προετοιμασία της ομάδας στο Πράβετς της Βουλγαρίας και εν συνεχεία αποφασίστηκε να πάει πίσω στην Κ20 για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Όπως και έγινε και πλέον με απόφαση του Παπαδόπουλου επέστρεψε και προπονείται με την πρώτη ομάδα και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ