ΙΩΝΙΚΟΣ

"Με 190 εισιτήρια δεν πάμε πουθενά"

"Με 190 εισιτήρια δεν πάμε πουθενά"
INTIME SPORTS

Ενοχλημένος από διάφορα δημοσιεύματα, αλλά και από την μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωνικός Κώστας Χαραλαμπίδης

Ενοχλημένος από διάφορα δημοσιεύματα, αλλά και από την στάση των φιλάθλων που δεν πηγαίνουν στο γήπεδο είναι ο πρόεδρος ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας της Νεάπολης, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: " με 190 εισιτήρια δεν παμε πουθενα".

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Με 190 εισiτήρια δεν πάμε πουθενά. Είμαστε μια νέα διοίκηση σε μια ιστορική ομάδα. Κάναμε 26 μεταγραφές και αναμορφώσαμε τα αποδυτήρια και το χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου. Τα έσοδα της ομάδας σε σχέση με αυτά που παραλάβαμε και ορίσαμε ως προυπολογισμό ειναι 70% πισώ.

Δεν έχουμε ένα διαφημιζόμενο από την Νίκαια πλην τις οικογένειες Σπανού και Κανελλάκη. Έχουμε πουλήσει συνολικά 240 διαρκείας με μόλις 8 εισιτήρια στην θύρα επίσημων. Οι εποχές είναι δύσκολες και γι' αυτό έχουμε τις πιο χαμηλές τιμές διαρκείας από πολλές τις επαγγελματικές ομάδες. Σήμερα είδα κόσμο να πηδάει από τα δέντρα ώστε να δει τον Ιωνικό. Είδα τις πολυκατοικίες να έχουνε πιο πολύ κόσμο από τις εξέδρες.

Είδα 190 εισιτήρια με εισπράξεις 1700 ευρώ όταν μόνο η διαιτησία κόστιζε 4000 ευρώ. Δεν ήρθαμε στον Ιωνικό να γίνουμε πλούσιοι άλλα σίγουρα δεν ήρθαμε για να πάμε φυλακή. Έχουμε υψηλά συμβόλαια και μικρή συγκομιδή βαθμών. Δεν χάνουμε αλλά δεν κερδίζουμε κιόλας. Ο κύριος Πετράκης κάνει άριστη δουλεία άλλα μερικοί παίκτες θα πρέπει να σκέφτονται τι προσφέρουν και τι ζητάνε.

Ο κόσμος είναι για να είναι δίπλα στην ομάδα από τις εξέδρες και όχι να κάνει διοίκηση. Το γήπεδο δεν είναι δικαστήριο και δεν έχουμε το περιθώριο να έχουμε και πρόστιμα για λάθος συμπεριφορές οπαδών μας-φίλαθλων μας. Εμείς μαθαίνουμε ως νέοι και είμαστε παρών όταν πολλοί είναι απών. Έχουμε όνειρα για την ομάδα αυτή άλλα με 250 διαρκείας και 200 εισιτήρια ανά παιχνίδι θα μείνουμε σε αυτά.

Ευχαριστώ τους κατέχοντες διαρκείας και αυτούς που στηρίζουν την ομάδα με απλό εισιτήριο. Παλαίμαχοι, δημοτικοί φορείς, "Επώνυμοι της πόλης", ερασιτέχνης μέχρι σήμερα δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσκλήσεις μας. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι στο γήπεδο δεν υπάρχουν παροχές. Και στην Καρδίτσα δεν υπάρχουν αλλά κόβει 3000 εισιτήρια. Δεν νομίζω η Καρδίτσα να έχει την ιστορία της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ χωρίς να θέλω να την μειώσω.

Τέλος από κακόβουλα δημοσιεύματα έχω χορτάσει. Το ένιωσα το παιχνίδι από την αρχή. Θέλουμε νίκη με τον Παναιτωλικο και τα Τρίκαλα στην έδρα μας ενώ θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι μπορούμε στα εκτός ώστε να κλείσει θετικά ο πρώτος γύρος. Πιστεύω στους παίκτες και στο τeam της ομάδος μας και μόνο ενωμένοι θα πάμε μπροστά. Είχα πει και το ξαναλέω ότι γεμάτη Νίκαια σημαίνει δυνατός Ιωνικός".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, οι Νικαιώτες προετοιμάζονται για το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης, κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Παναιτωλικό (το ματς θα ξεκινήσει τελικά στις 19.00), στη Νεάπολη. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Πετράκης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, πλην του Μελαμπιανάκη που είναι τραυματίας.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ