ΑΡΗΣ

Με 20 και με κλειστά τα αυτιά

Με 20 και με κλειστά τα αυτιά
INTIME SPORTS

Με ένα χαλάρωμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League (23/10, 20:30). Διαβάστε ποιοι είναι στην αποστολή

Με ένα χαλάρωμα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League (23/10, 20:30).

Ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε είκοσι ποδοσφαιριστές στην αποστολή του που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο και από τους οποίους πρόκειται δύο να αποκλειστούν στην διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Μεταξύ των εκλεκτών του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη συμπεριλήφθηκε και ο Νέρι Καστίγιο που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την αποβολή του στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Skoda Ξάνθη όχι όμως και ο Κάρλος Τόχα.

Στην αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ μετέχουν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίδεζ, Ακόστα, Γιάκομπ, Τριανταφυλλάκος, Πορτίγια, Καζναφέρης και Οικονομόπουλος.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές που δεν μετέχουν στην αποστολή του Άρη προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Αν είναι πάντως κάτι που σίγουρα δεν απασχολεί τον Τσιώλη είναι τα ουκ ολίγα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Λάζλο Μπόλονι εν όψει της αυριανής αναμέτρησης. Κι αυτό γιατί οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Αντελίνο Βιεϊρίνια πρόκειται να δώσουν κανονικά το παρών.

Χαρακτηριστικά είναι εξάλλου τα λόγια του Τσιώλη στους ποδοσφαιριστές τους λέγοντάς τους: " Εμείς παίζουμε για την ομάδα και τον κόσμο μας, κοιτάμε τη δουλειά μας και το πώς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να σας απασχολεί αν θα έχει αρκετές απουσίες βασικών παικτών του ΠΑΟΚ, γιατί και εμείς έχουμε απουσίες.

Συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι και να μην σκέφτεστε τίποτα άλλο. Έχουμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία κερδίζοντας να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που τον έχουμε στεναχωρήσει".

Κι όσο για το πώς προτίθεται ο Τσιώλης να παρατάξει το σύνολό του; Με 4-2-3-1 και τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ντίκο και Σανκαρέ με τον Παπαστεριανό δεξιό μπακ και τον Μίσελ αριστερό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Φατί και Πρίττας έχοντας μπροστά τους τον Καπετάνο με τον Ουμπίντες δεξιά του και τον Ακόστα αριστερά του ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γιάκομπ.

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Άρη ο Ισπανός Νόε Ακόστα σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της NOVA τόνισε για το αυριανό ντέρμπι ότι: «Είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που όλοι θέλουν να παίξουν. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, χρειαζόμαστε τη νίκη και όποιος και αν κληθεί να παίξει θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Είναι ένα τοπικό ντέρμπι που η πόλη χωρίζεται στα δύο με συζητήσεις και οι διαμάχες καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είμαι βέβαιος ότι θα έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο», ενώ προσπάθησε να το παρομοιάσει με αντίστοιχα ντέρμπι στην Ισπανία όπως το Ατλέτικο-Ρεάλ στην Μαδρίτης ή το Σεβίλλη–Μπέτις.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου είναι προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μεταξύ της διοίκησής της με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας για συστάσεις για την συμπεριφορά τους προς διαφύλαξη του "Κλεάνθης Βικελίδης" εν όψει της συνέχειας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ