ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με 20 παίκτες στην Λάρισα

Με 20 παίκτες στην Λάρισα
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα με την ΑΕΛ, με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Λάρισα στο Στάδιο "Αλκαζάρ" για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Η προπόνηση δεν είχε απρόοπτα και έτσι ο Γιώργος Δώνης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ούτως ώστε η ομάδα του Περιστερίου να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλική πόλη.

Μετά το τέλος την προπόνησης, ο τεχνικός των "κυανόλευκων" ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Νάστος, Σαμπού, Καμαρά, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Τάτος, Καραγκούνης, Φαβάλι, Περόνε, Καραλής, Σαγκανόφσκι, Μπάλας, Αθανασίου και Νεμπεγλέρας.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή, το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 12.30 μέχρι τις 20.30 για τη διάθεση των εισιτηρίων και το Σάββατο από τις 09.00 μέχρι τις 11.00.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση εναπομεινάντων εισιτηρίων θα βρίσκεται το Σάββατο έξω από τη Θύρα 14 του γηπέδου "Αλκαζάρ" υπάλληλος της ΠΑΕ για να τα διαθέσει στους φιλάθλους της ομάδας.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο βοηθός προπονητή Μίοντραγκ Μένταν θα παρακολουθήσει τον αγώνα Κέρκυρα – ΑΕΚ και ο σκάουτερ Τόλης Αποστόλου τους αγώνες Ηρακλής – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ