ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 20 στη Δανία ο Παναθηναϊκός

Με 20 στη Δανία ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για τη Δανία χωρίς να κρύβει εκπλήξεις, ένεκα των... τραυματιών! Επάνοδος για τους Κουτρουμπή, Λαγό, Κλωναρίδη.

Την αποστολή για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μίντιλαντ στη Δανία, ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την προπόνηση της Τρίτης.

Δεν υπήρχε έκπληξη στις 20 επιλογές του προπονητή του Τριφυλλιού, αφού οι τραυματισμοί, ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος και ο μη δηλωμένος Μπερίσα, δεν παρέχουν τη δυνατότητα ευελιξίας.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Η μοναδική διαφοροποίηση είναι ότι επανέρχονται οι Κλωναρίδης, Κουτρουμπής και Λαγός, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα.

Οι Πέτριτς και Χουχούμης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία αντίστοιχα, ενώ έβγαλαν μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι ο πρώτος έχει υποστεί μια μυϊκή διάταση στον προσαγωγό και ο δεύτερος κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο.

Την Τετάρτη 27/8 οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 19:00, τοπική ώρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ