COPA AMERICA

Με 3-0 η Αργεντινή στο... Μαρακαΐμπο

Με 3-0 η Αργεντινή στο... Μαρακαΐμπο
Αργεντινή

Η Αργεντινή νίκησε με 3-0 το Μεξικό του Καστίγιο (που είχε δοκάρι) στον ημιτελικό

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν για ακόμα μια φορά ο Ρικέλμε που πέτυχε και το τελικό 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Χάιντσε σχεδόν με τη λήξη του πρώτου μέρους ύστερα απο εκτέλεση φάουλ του Ρικέλμε και λάθος έξοδο του τερμάτοφύλακα του Μεξικό, Οσβάλντο Σάντσες.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό, ο Νέρι Καστίγιο επιχείρησε το σουτ μετά από πάσα του Άρτσε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αμποντανσιέρι.

Η απάντηση της Μπιανκοσελέστε ήταν άμεση με τον αστέρα της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, ύστερα απο άψογο συνδυασμό του Χάιντσε με τον Τέβες και να πλασάρει με λόμπα τον Σάντσες γράφοντας το 2-0 στο 61ο λεπτό.

Πέντε λεπτά αργότερα ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Αργεντινής, μετά από μαρκάρισμα του Ράφαελ Μάρκες στο Κάρλος Τέβες. Ο Ρικέλμε ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το τελικό 3-0 που στέλνει την Αργεντινή στον τελικό κόντρα στο αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα Βραζιλία.

Στον μικρό τελικό το Μεξικό θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη στο Καράκας.

Oι συνθέσεις:


Μεξικό: Σάντσες, Κάστρο, Μαγκαγιόν, Μάρκες, Πίντο. Τοράδο (46' Μεδίνα), Άρτσε, Κορέα (82' Πινέδα), Γκουαρδάδο, Κάτσο (46' Μπράβο), Καστίγιο.


Αργεντινή: Αμποντανσιέρι, Ζανέτι, Αγιάλα, Γκ.Μιλίτο, Χάιντσε, Βερόν (77' Γκάγκο), Μασεράνο, Καμπιάσο, Ρικέλμε (86' Αϊμάρ), Τέβες (77' Παλάσιο), Μέσι.

Δείτε τα γκολ του ημιτελικού:
















TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ