ΠΑΟΚ

Με 4-3-3 αλλά χωρίς Κοντρέρας

Με 4-3-3 αλλά χωρίς Κοντρέρας
Κοντρέρας

Απών για τον Φερνάντο Σάντος ο Πάμπλο Κοντρέρας όπως και ο επίσης τραυματίας Βασίλης Λάκης

Απών για τον Φερνάντο Σάντος ο Πάμπλο Κοντρέρας με τον διεθνή Χιλιανό να μην ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και να έμεινε εκτός αποστολής όπως και ο επίσης τραυματίας Βασίλης Λάκης.
Όσο για τους "εκλεκτούς" του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ για το αυριανό ραντεβού με τον Άρη πρόκειται για τους: Χαλκιά, Γλύκο, Αθανασιάδη, Αναστασάκο, Αραμπατζή, Δάρλα, Μαλεζά, Μπαλάφα, Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μάρκος Αντόνιο, Μουσλίμοβιτς, Σορλίν, Σνάουτσνερ, Βερόν και Βιεϊρίνια.

Σχετικά με το πώς προτίθεται ο Σάντος να παρατάξει το σύνολό του αύριο στο "Κλεάνθης Βικελίδης"; Με 4-3-3 και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Μάρκος Αντόνιο με τον Μαλεζά έχοντας στα δεξιά τους τον Σνάουτσνερ και στα αριστερά τους τον Λίνο. Στα χαφ θα είναι οι Σορλέν, Βερόν και Γκαρσία ενώ στην επίθεση στην κορυφή της θα είναι ο Μουσλίμοβιτς έχοντας τον Βιεϊρίνια στα δεξιά και τον Κονσεϊσάο στα αριστερά του αντίστοιχα.

Τέλος τυπικό δείχνει να είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ για ακόμη δύο χρόνια μετά την προφορική συμφωνία που έχει υπάρξει από τις αρχές του Ιανουαρίου. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Πάμπλο Κοντρέρας σε αντίθεση με τον Στέλιο Ηλιάδη αν και από τις δύο πλευρές υπάρχει η διάθεση.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ