ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 4-3-3 και Λάζαρο;

Με 4-3-3 και Λάζαρο;
INTIME SPORTS

Με το γνώριμο 4-3-3, τους "έμπειρους" και πιθανώς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, εκτός απροόπτου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Σίντνεϊ Γκοβού στα άκρα θα παρατάξει την ομάδα του ο Νίκος Νιόπλιας στο "el clasico", χρησιμοποιώντας το "γνώριμο" 4-3-3.

Ο Κοζανίτης τεχνικός παρόλο που δεν έδειξε για πρώτη φορά παραμονές τα πλάνα του για ένα ματς ίσως αυτό να σηματοδοτεί κάτι ίσως και όχι.

Ο τεχνικός των "πράσινων" που γνωρίζει πως δεν αποκλείεται να κρίθει και η θέση του στον πάγκο του "τριφυλλιού" από την έκβαση του αποτελέσματος στο ντέρμπι.

Σταθερά το "γνώριμο"... 4-3-3

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν αποκλείεται λοιπόν να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 που θα αλλάζει σε 4-2-1-3 σε αρκετές στιγμές του αγώνα αφού σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ που πιθανολογείται πως θα είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κώστας Κατσουράνης.

Στην άμυνα την εστία του Αλέξανδρου Τζόρβα θα προστατεύουν οι γνωστοί Σπυρόπουλος (αροιστερά) και Βύντρα (δεξιά) στα άκρα με τους Γιοσού Σαριέγκι και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

"Τυπάρας" και άκρα με Λάζαρο-Γκοβού

Μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ όπως τονίσαμε θα είναι ο Καραγκούνης που θα είναι ο συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής με την επίθεση με σκοπό ο "τυπάρας" να "σερβίρει" τόσο κάθετες μπαλιές στον μοναδικό προωθημένο Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, ο αρχηγός των "πράσινων" θα μοιράζει και στα άκρα και τους Γκοβού (δεξιά) και Χριστοδουλόπουλο (αριστερά) για να διασπάσουν με επελάσεις την άμυνα των "ερυθρόλευκων", οι δύο παίκτες που διαθέτουν καλή τεχνική κατάρτιση.

Με δεδομένες τις απουσίες των Λέτο και Νίνη, ο τεχνικός των "πράσινων" προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει αντί του Λουίς Γκαρθία έναν παίκτη (Λάζαρος) που θα δίνει και βοήθεια στην άμυνα (συνολική) απέναντι στον Τοροσίδη που θα έχει συχνά επελάσεις από το δεξί άκρο.

Η πιθανή ενδεκάδα

Επομένως σας παρουσιάζουμε την πιθανή ενδεκάδα που ίσως να έχει στο μυαλό του ο Νίκος Νιόπλιας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος (Λουίς Γκαρθία) και Σισέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ