ΠΑΟΚ

Με 4-3-3 και με Ατρόμητο

Με 4-3-3 και με Ατρόμητο
Σάντος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ο Φερνάντο Σάντος λοιπόν παρά τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει για το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ως σύστημα το 4-3-3 προχωρώντας σε μία αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εικόνα των τελευταίων προπονήσεων ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε τον Λάκη ως τρίτο επιθετικό από δεξιά μετατοπίζοντας τον Γεωργιάδη σε ρόλο επιτελικού χαφ και πίσω από τον Σάλμον ο οποίος θα παίξει και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Βαγγελής φαίνεται να μένει εκτός 11άδας, μετά και από ότι έλαβε χώρα στην χθεσινή προπόνηση όπου τον έδιωξε ο Σάντος, με το δίδυμο των Μπαϊάνο-Μπαλάφα να φαίνεται πως θα βρεθεί πίσω από τον Γεωργιάδη ενώ από αριστερά στην επίθεση θα παίξει ξανά ο Γκονζάλες.

Από εκεί και πέρα ο Φερνάντεζ θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια ενώ η αμυντική τετράδα θα είναι η ίδια που έπαιξε και το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Βέροια με δεξιά τον Ηλιάδης, κεντρικό δίδυμο τους Μελίσση και Κνολ και στα αριστερά τον Χαραλάμπους.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή που αναχώρησε για την Αθήνα.

Οι "εκλεκτοί" του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι οι: Φερνάντεζ, Toχούρογλου, Ηλιάδη, Κνολ, Μελίσση, Χαραλάμπους, Μπαλάφα, Μπαϊάνο, Λάκη, Γεωργιάδη, Σάλμον, Γκονζάλεζ, Βρύζα, Μαλεζά, Μουμίν, Βαγγελή, Αθανασιάδη, Δελήμπαση και Πεχλιβάνη.

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμειναν όπως ήταν αναμενόμενο οι τραυματίες Σνάουτσνερ (διάστρεμμα), Κωνταντινίδης (οσφυαλγία), Ορφανός, Ίλιεφ (θλάση), Αραμπατζής, Ουντέζε και Χριστοδουλόπουλος μετά το τροχαίο που είχε την Τετάρτη.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ