ΠΑΟΚ

Με 4-4-2 κόντρα στον Ατρόμητο

Με 4-4-2 κόντρα στον Ατρόμητο
γκονζαλες σαλμον

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίες στιγμής ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αραμπατζής, Μελίσσης, Χαραλάμπους και Χριστοδουλόπουλος, πρόγραμμα θεραπείας ο Γλύκος, ενώ ο Τοχούρογλου απέχει από τις προπονήσεις.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές του που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, οι οποίοι είναι οι: Φερνάντεζ, Κυριακίδης, Ηλιάδης, Γκάβραντσιτς, Κνολ, Σνάουτσνερ, Κωνσταντινίδης, Βαγγελής, Μπαϊάνο, Γεωργιάδης, Ίλιεφ, Σάλμον, Γκονζάλεζ, Κονσεϊσάο, Μαλεζάς, Ορφανός, Λάκης, Φρούνζα και Γεωργίου.

Όσο για το πώς προσανατολίζεται ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ να παρατάξει το σύνολό του στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο; Με 4-4-2 και τον Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια. Γκάβραντσιτς και Κνολ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Σνάουτσνερ στα δεξιά τους και τον Κωνσταντινίδη στα αριστερά του. Στον χώρο του κέντρου θα βρεθούν ο Ηλιάδης με τον Μπαϊάνο έχοντας τον Γεωργιάδη από τα δεξιά και τον Γκονζάλεζ από τα αριστερά ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σάλμον και Ίλιεφ.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ