ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 4000... και τους "αντάρτες"

Με 4000... και τους "αντάρτες"
οπαδοί

Με 4000 οπαδούς και τους "αντάρτες" Εκι και "Παπ" θα παραταχθεί στο Παγκρήτιο ο ΠΑΟ. Δέκα μέρες εκτός ο Σέριτς

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος -μέχρι το επόμενο- ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί σύμφωνα με τις μέχρι τώρα σκέψεις και δοκιμές του Ζοσέ Πεσέιρο με άκρως επιθετικό σχήμα και αρκετά αλλαγμένη από την προηγούμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Οι "ατίθασοι" όπως φάνηκαν από το ματς με τους "κυανέρυθρους" Γκονζάλες και Παπαδόπουλος οδήγησαν σε μια νίκη τους "πράσινους" βοηθώντας σημαντικά στην ανατροπή του αποτελέσματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλοντας να αλλάξει το σχήμα κάνοντάς το πιο επιθετικό δεν αποκλείεται να τους "ρίξει" στις αρχικές επιλογές του για να φτάσει στην νίκη.

Εκτός από τα δύο αυτά πρόσωπα ο τεχνικός του "τριφυλλιού" θα αλλάξει και τα 3/4 της άμυνας αφού επιστρέφουν στα άκρα οι Νίλσον (τιμωρημένος) και Σπυρόπουλος (δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω συμφωνίας στο συμβόλαιό του) θα πάρουν τις θέσεις των Βύντρα, Σέριτς (τραυματίας).

Πεσέιρο: "Κλείσετε τα αυτιά σας, μην ασχολείστε..."
Να σταματήσουν να επηρεάζονται από τα ΜΜΕ και όσα αναφέρονται για τους ίδιους ζήτησε από τους παίκτες του ο Ζοσέ Πεσέιρο. Ο τεχνικός των "πράσινων" μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες και σε μια προσπάθεια να μην αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του ενόψει των τριών τελευταίών αγωνιστικών έστειλε μήνυμα... προκειμένου να διατηρήσει την ηρεμία στα αποδυτήρια.

"Πολλοί από εσάς επηρεάζεστε από όσα γράφονται στις εφημερίδες και στα ΜΜΕ. Μου λέτε ότι δεν επηρεάζεστε, αλλά βλέπω ότι συμβαίνει το αντίθετο. Δε χρειάζεται να αισθάνεστε τέτοια πίεση. Πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας και να και να μην ασχολείστε με τίποτα άλλο εκτός από τη ομάδα. Να ηρεμήσετε. Πιστεύω σε εσάς και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο".

Δέκα μέρες εκτός ο Σέριτς

Στον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Ζοσέ Πεσέιρο θ' αλλάξει πρόσωπο στην αριστερή πλευρά της άμυνας, καθώς ο Νίκος Σπυρόπουλος θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα, όμως ο Άντονι Σέριτς δεν θα είναι στην αποστολή, καθώς ο Κροάτης υπέστη θλάση.

Ο μπακ του "τριφυλλιού" υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν οτι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό ορθό μηριαίο μυ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 μέρες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του "τριφυλλιού" επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης, ωστόσο τα προβλήματα δεν έλειψαν για τον Πορτογάλο αμυντικό. Ο Μάλαρτζ δεν προπονήθηκε καθώς ταλαιπωρείται απο αμυγδαλίτιδα, ο Σέριτς έκανε θεραπεία λόγω του τραυματισμού του, ο Γκούμας στο τελευταίο τέταρτο της προπόνησης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Φύσσας, Ν'Ντόι, Λεοντίου και Ρομέρο.

Οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις στις πάσες και τις ταχύτητες. Στην συνέχεια έπαιξαν παιχνίδι με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα δουλεύοντας στα σουτ, σε ασκήσεις ένας εναντίον ενός και παίζοντας δίτερμα.

Δεν δίνουν -επίσημα-εισιτήρια... σε "Ενιαίο Φορέα"
Tα παραρτήματα του "Ενιαίου Φορέα" στην Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος και Σητεία) δεν θα λάβουν εισιτήρια επίσημα... σύμφωνα με απόφαση της "πράσινης" ΠΑΕ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Βέβαια όσοι θέλουν να βρεθούν στο Παγκρήτιο, θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήρια από την ΠΑΛΕΦΙΠ Ηρακλείου αλλά και την τοπική μπουτίκ, εξέλιξη που δυσαρέστησε τους πέντε παραπάνω συνδέσμους που ήθελαν να δώσουν δυναμικό παρών κάτι που παραμένει πλέον "ανοικτό".

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με ΟΦΗ

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα Τετάρτη 2 Απριλίου θα διαθέτει στους φιλάθλους της, εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα, της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εναντίον του ΟΦΗ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 06/04/2008 και ώρα 19:00, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Τα εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν ονομαστικά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού κοστίζουν 25 ευρώ και η διάθεση τους θα γίνεται από:

1. Μινωταύρου 4 στο Ηράκλειο (μπουτίκ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Green Corner) τηλ: 2810222797, ώρες καταστημάτων.

2. Αμνισου 5 Ηράκλειο (Παγκρήτια Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού) τηλ: 2810285282, 6936646755, 18:00 έως 21.30 καθημερινά, 09:00 εώς 15:00 το Σάββατο 05/04/2008 και την ημέρα του αγώνα

Υπενθυμίζεται ότι τόσο για την αγορά του εισιτηρίου όσο και για την είσοδο στο Στάδιο, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου".




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ