ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Αλαφούζο παρόντα Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με Αλαφούζο παρόντα Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/12) η Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αλαφούζο να εκπροσωπεί την εταιρεία που καλύπτει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ενώ δεν ορίστηκε εκπρόσωπος της "Συμμαχίας" λόγω των επερχόμενων εκλογών.

Χωρίς ειδήσεις πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/12) το πρωί η τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που δεν κράτησε περισσότερο από είκοσι λεπτά καθώς είχε χαρακτήρα καθαρά τυπικό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το παρών και εκπροσώπησε ο ίδιος την κυπριακή off shore εταιρία, Sortivo International, που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ενώ αντίθετα δεν είχε οριστεί κάποιος εκπρόσωπος της "Συμμαχίας". Αυτό λόγω των επερχόμενων εκλογών και του ότι η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" δεν έχει πλέον Δ.Σ. εν ενεργεία.

Από πλευράς Ερασιτέχνη ήταν εκεί ο Γιώργος Καρανάσος ενώ στην Γενική Συνέλευση βρέθηκαν και οι Κωνσταντίνου, Τουμαζάτος, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος και η Αθηνά Μπαλωμένου.

Στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκαν όλοι οι οικονομικοί ισολογισμοί και η απαλλαγή των ευθυνών του προηγούμενου ΔΣ, της έγκρισης συμβάσεων και των αμοιβών των μελών της διοίκησης και ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα. Αντίθετα δεν υπήρξε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, Γιάννη Ηρειώτη στο Δ.Σ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ