ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αλλαγές για νίκη-πρωτιά

Με αλλαγές για νίκη-πρωτιά
Γκανολίνοβιτς

Πρόκριση μετά τις ανακοινώσεις για γήπεδο, είπε ο Μουνιόθ. Δείτε το βίντεο της παρουσίασης

Με στόχο την νίκη που θα του χαρίσει την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο αλλά και το αβαντάζ-πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση των "32" του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για το Παρίσι ο Παναθηναϊκός.

Η αποστολή του "τριφυλλιού" αναχώρησε και έφτασε στην "πόλη του Φωτός" χωρίς τους Μάντζιο και Κώτσιο αλλά με όλους τους άλλους παίκτες ετοιμοπόλεμους και στοχεύει σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου στην νίκη.

" Πάμε με στόχο να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Επίσης, με τη σκέψη να δώσουμε ευκαιρία και σε παίκτες που δεν έπαιξαν την προηγούμενη Κυριακή. Αλλά, πάντοτε με τον ίδιο στόχο, με την ίδια ιδέα, να παίξουμε καλά και να υπερισχύσουμε της Παρί Σεν Ζερμέν" είπε αρχικά ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος ρωτήθηκε και απάντησε για το νέο γήπεδο των "πράσινων".

-Θα θέλατε να πείτε κάτι για το νέο γήπεδο της ομάδας που παρουσιάστηκε χθες;

" Νομίζω ότι αυτό αντικατοπτρίζει την ιδέα και το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και για όλους ακολουθούν την ομάδα στον κόσμο, είναι πολύ σημαντικό να έχουν ένα δικό τους γήπεδο" ήταν το κολακευτικό σχόλιο του 49χρονου.

Το σενάριο της πρώτης θέσης

Αύριο το βράδυ (21:45) οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ Ντε Πρενς", και εκτός από την πρόκριση που έχουν εξασφαλίσει ήδη στοχεύουν και στην πρώτη θέση, που δεν αποκλείεται να την πάρουν ακόμα και με ήττα.

Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Χάποελ νικήσει τη Μλάντα στο Τελ Αβίβ, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στους 7 βαθμούς και θα μετρήσει η συνολική διαφορά τερμάτων καθώς αυτό είναι το κριτήριο.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει τέρματα 3-0, ενώ η ομάδα του Γιτζάκ Σουμ έχει 6-6. Η χειρότερη θέση που μπορεί να καταλάβει το "τριφύλλι" είναι η δεύτερη, με δεδομένο ότι τους 7 βαθμούς δεν μπορούν να φτάσουν ούτε η Ραπίντ, που ολοκλήρωσε τα παιχνίδια της, ούτε κάποια εκ των Μλάντα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο πρώτος του ομίλου είναι ευνοϊκότερος των άλλων δύο αφού αντιμετωπίζει στη φάση των "32 έναν εκ των τρίτων των υπολοίπων επτά ομίλων, ενώ ο δεύτερος του ομίλου τις ομάδες που θα μεταφερθούν από το Τσάμπιονς Λιγκ ως τρίτες των ομίλων τους. Οι πρώτοι και οι δεύτεροι των ομίλων του θεσμού δίνουν τον επαναληπτικό στην έδρα τους.

Η αποστολή

Την αποστολή των "πράσινων" στη Γαλλία ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές: Μάριο Γκαλίνοβιτς, Πιέρ Εμπεντε, Αλέξανδρος Τζόρβας, Μίκαελ Άντονσον, Νασίφ Μορις, Γιάννης Γκούμας, Αντονι Σέριτς, Λουκάς Βίντρα, Φίλιππος Δάρλας, Ρικάρντο Μπόβιο, Σεμπαστιάν Ρομέρο, Εζεκίελ Γκονζάλες, Σρνταν Αντριτς, Γιώργος Θεοδωρίδης, Σωτήρης Λεοντίου, Αλέξανδρος Τζιόλης, Βίκτορ Σάντσεθ, Ιγκόρ Μπίσκαν, Αντρέας Ίβανσιτς, Μίκαελ Νίλσον, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος

Το πρόγραμμα

Η συνέντευξη Τύπου του κ. Μουνιόθ θα ξεκινήσει στις 18:30 (ώρα Γαλλίας) στο "Παρκ ντε Πρένς" και 30 λεπτά αργότερα θα αρχίσει η προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Ο Γκι Λακόμπ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 19:15 επίσης στο γήπεδο της ομάδας του ενώ η γαλλική ομάδα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στις 10:00 στο προπονητικό της κέντρο. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 3:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, ξανά με πτήση τσάρτερ.

Ο διαιτητής

Ο Ισπανός Κάρλος Μεχία Ντάβιλα και οι συμπατριώτες του βοηθοί Βιθέντε Εγκίντο Ρόθας και Χουάν Κάρλος Χιμένεθ θα διευθύνουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ ντε Πρενς". Ο ίδιος ρέφερι είχε διευθύνει πέρυσι για την ίδια διοργάνωση την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Στουτγκάρδη 1-2.































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ