COPA AMERICA

Με αλλαγές η Αργεντινή

Με αλλαγές η Αργεντινή

Ο Σέρχιο Μπατίστα σε δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου, επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιήσει αλλαγές στη σύνθεση της Αργεντινής για τον "τελικό" με την Κόστα Ρίκα. Τι είπε για το ρόλο του Μέσι και ποιοι είναι οι έντεκα που θα παρατάξει

Η εικόνα της Αργεντινής στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου ήταν επιεικώς τραγική και πλέον ο Σέρχιο Μπατίστα κατάλαβε ότι πρέπει επιτέλους να γίνουν αλλαγές.

Ο "Τσέτσο" μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε στην προετοιμασία για το κρίσιμο ματς με τους Κοσταρικανούς, το πως πρέπει να χειριστεί η "Αλμπισελέστε" το παιχνίδι και το ρόλο του ευρισκόμενου στο στόχαστρο των οπαδών, Λιονέλ Μέσι.

"Η ομάδα είναι αφοσιωμένη και πρόθυμη να αναστρέψει την κατάσταση. Συζητήσαμε πολύ και έχουμε δώσει έμφαση στον ψυχολογικό παράγοντα".

"Στα δύο προηγούμενα ματς (ισοπαλίες 1-1 και 0-0 με Βολιβία και Κολομβία αντίστοιχα) η ομάδα μειονεκτούσε στην κατοχή της μπάλας. Προσπαθούμε από τότε να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα παιχνιδιού".

Αναφορικά με τη συμμετοχή Αγκουέρο και Ιγκουαϊν που προσανατολίζεται στην επίθεση, σχολίασε το πως θα ωφελήσει το Μέσι: "Θα παίξουμε έτσι ώστε να έχουμε περισσότερη παρουσία στην αντίπαλη περιοχή και να απελευθερώσουμε τον Μέσι".

Οι έντεκα λοιπόν που θα κατέβουν στο χορτάρι του "Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες" σύμφωνα με το Μπατίστα, θα είναι: Τερματοφύλακας ο Ρομέρο, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, Σαμπαλέτα, Μπουρντίσο, Μιλίτο, Σανέτι, στα χαφ οι Γκάγκο, Ματστεράνο και μπροστά τους ελεύθερος ο Μέσι, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα συμπληρώσουν οι Αγκουέρο, Ιγκουαϊν και Ντι Μαρία.

Σέντρα λοιπόν στις 03:45 τα ξημερώματα της Τρίτης (12/7) του αγώνα ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κόστα Ρίκα, με τους οικοδεσπότες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, ώστε να περάσουν στους "8" και να λιγοστέψουν οι... γιούχες.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ