ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αλλαγές στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός

Με αλλαγές στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αναστασίου θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα των πράσινων στην ενδεκάδα με τον Πανθρακικό αφήνοντας εκτός τους Ρισβάνη και Λαγό και επαναφέροντας τον Μαρινάκη και τον Μέντες.

Μετά από κάθε διακοπή πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται αγνώριστος σε σχέση με πριν και αυτό είναι κάτι που ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλει να συμβεί στο ματς με τον Πανθρακικό τη Κυριακή το βράδυ.

Οι πράσινοι μετά από ένα σερί καλών εμφανίσεων θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις και παράλληλα να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση της Κυριακής θα παραταχθεί με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Αναστασίου να ξεκουράζει κάποιους παίκτες του και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε άλλους και ενόψει κάποιων δοκιμών για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά από δυο εβδομάδες.

Εκτός ενδεκάδας σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Έλληνας τεχνικός θα μείνουν οι Λαγός και Ρισβάνης ενώ θα επανέλθουν οι Μέντες και Μαρινάκης.

Ο 40χρονος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει κάτω από το τέρμα τον Καπίνο. Στην τετράδα της άμυνας θα επαναφέρει δεξιά τον Μαρινάκη και τον Τριανταφυλλόπουλο ως στόπερ δίπλα στον Σίλντενφελντ ενώ ο Νάνο θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας των πράσινων.

Στη μεσαία γραμμή ο Μέντες θα πάρει την θέση του Λαγού ο οποίος προέρχεται από συνεχόμενα ματς με την πράσινη φανέλα αλλά και αυτή της Εθνικής Ελπίδων.

Δίπλα στον Ολλανδό θα παίξουν οι Πράνιτς και Ατζαγκούν με τον Νιγηριανό άσο να είναι αυτός που θα φτιάχνει και θα καθοδηγεί το παιχνίδι των πράσινων.

Σε ότι έχει να κάνει με την πράσινη επίθεση ο Ζέκα θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Κλωναρίδης στο αριστερό και ο Μπεργκ θα είναι ο κλασικός φορ του Τριφυλλιού έχοντας ως στόχο να σκοράρει και φυσικά να διευρύνει το σερί του με τα συνεχόμενα τέρματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ