ΑΡΗΣ

Με ανατροπή 2-1 την Λιβόρνο

Με ανατροπή 2-1 την Λιβόρνο
κάμπορα

Mε γκολ των Γκαρσία και Κάμπορα ο Άρης νίκησε 2-1 τη Λιβόρνο. Μαζίνιο: "Μου άρεσε πολύ η εικόνα μας"

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο, δήλωσε: « Από τα τρία φιλικά που κάναμε ως τώρα είχαμε την πιο ικανοποιητική εικόνα. Καταφέραμε να κάνουμε τα πιο πολλά που είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις, κάναμε πολλές αλλαγές όπως και ευκαιρίες και για άλλα τέρματα».

Για τις διαφορετικές θέσεις των ποδοσφαιριστών του όπως με τους Νασούτι και Φλάβιο είπε: « Δεν πειραματιστήκαμε καθόλου. Είναι ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έπαιξαν σε αυτές τις θέσεις. Είχαμε τραυματίες όπως ο Χαβίτο που προφυλάχθηκε. Δεν θα έλεγα ότι πειραματιστήκαμε. Δεν δοκιμάσαμε κάποια άλλα πράγματα».

Για το τι του άρεσε και τι όχι δήλωσε: « Μου άρεσε πάρα πολύ όλο το παιχνίδι της ομάδας μου. μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα που είχαμε, η ένταση και ο ρυθμός. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν κάποια σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας αλλά είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Ευθύμης Κουλουχέρης τόνισε: « Δεν είναι το αποτέλεσμα αυτό που μετράει την δεδομένη χρονική στιγμή. Η ομάδα δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πλάνο στο παιχνίδι της παρουσιάζοντας πρόοδο στην τακτική και γενικότερα».

Για την δική του πρώτη εμφάνιση υπογράμμισε πως: « Δεν προσπαθούμε να πιάσουμε την καλύτερή μας απόδοση. Προσπαθούμε να μπούμε στο κλίμα του προπονητή μας. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα και όταν είσαι πίσω στο σκορ και το γυρνάς η ομάδα σε γεμίζει με περισσότερη πίστη για την συνέχεια».

Κι όσο για τον Φλάβιο δήλωσε: « Έπαιξα σε μια διαφορετική θέση αλλά είμαι χαρούμενος για το ότι παιχνίδι με παιχνίδι αρχίζω να βρίσκω όλο και περισσότερο τον ρυθμό μου».

Για το ότι είχε συμβολή και στα δύο γκολ ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι: «Με βοήθησε και η θέση που έπαιξα και αυτό βοηθάει τον ποδοσφαιριστή ότι βοηθάει την ομάδα», και κατέληξε: « Δουλεύω για να μπορώ να προσφέρω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί».











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ