ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με αποστολή Λιβαδειάς στα Χανιά ο Ατρόμητος

Με αποστολή Λιβαδειάς στα Χανιά ο Ατρόμητος
Δέλλας, Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας θα πάρει μαζί του στα Χανιά για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πλατανιά τους παίκτες που είχαν βρεθεί στην αποστολή και για το ματς με τους Βοιωτούς που αναβλήθηκε.

Με την ίδια αποστολή που είχε επιλέξει και για το ματς με τον Λεβαδειακό που αναβλήθηκε θα ταξιδέψει στα Χανιά την Τρίτη (5/1) ο Ατρόμητος. Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε από την Δευτέρα τους 19 εκλεκτούς του χωρίς καμία αλλαγή.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ατρόμητου θα ολοκληρωθεί στην Κρήτη με την ομάδα του Πλατανιά να έχει παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του Μάλεμε στην ομάδα του Περιστερίου για μια τελευταία προπόνηση.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τρεις φορές σε έξι μέρες καθώς ενδιάμεσα στις δυο αναμετρήσεις Κυπέλλου στις 6 και 12 Ιανουαρίου υπάρχει και το ματς του πρωταθλήματος το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ανακοινώθηκε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στον Ασπρόπυργο, η αποστολή της ομάδας μας για τον μεθαυριανόαγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Μπίτολο, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γκαρσία, Μπάλλας, Λημνιός, Μπαστακός, Γοδόι, Ουσέρο, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο, Λε Ταλέκ, Ούμπιντες, Θεολόγου.

Στον προπόνηση βρέθηκε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας για να υποβάλλει τους ποδοσφαιριστές σε λιπομέτρηση και ζύγιση βάρους.

Η αποστολή αύριο (Τρίτη) θα συγκεντρωθεί στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη». Θα πάρει πρωινό στις εγκαταστάσειςκαι στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τα Χανιά. Το απόγευμα θα κάνει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πλατανιά στο Μάλεμε.

Ο Παπασπύρος στον Αχαρναϊκό

Ολοκληρώθηκε σήμερα η παραχώρηση του Σπύρου Παπασπύρου στην ΠΑΕ Αχαρναϊκός με τη μορφή του δανεισμού για έξι μήνες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ