ΙΩΝΙΚΟΣ

Mε απουσίες η προετοιμασία

Mε απουσίες η προετοιμασία
Μακόρ, Γκαλίτσιος, Ιωνικός, ΑΕΛ

Με την προπόνηση που έγινε το απόγευμα άρχισε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι ευρισκόμενοι στο στάδιο της αποθεραπείας, Κωνσταντινίδης και Καντιμοίρης, ο Κοτίτσας που είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των Ελπίδων και ο Μπαστιανίνι που επέστρεψε τραυματίας από τον αγώνα της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή.
Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος επιθετικός, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχύο και υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία από τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Σπύρο Ζήση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Νατσούρας, που έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα και ο Σίμος που υποφέρει από ίωση. Ωστόσο, η κατάσταση των δύο τελευταίων δεν είναι σοβαρή και από αύριο αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Εξάλλου στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μπήκε από σήμερα και ο Ολιβιέρ Μακόρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατό του και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου για το ματς με τον Ολυμπιακό.



TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ