ATHENS KALLITHEA

Με απουσίες κόντρα στην Ηλιούπολη

Με απουσίες κόντρα στην Ηλιούπολη
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Ζουμπουλάκη, Φαμπίνιο και Ντακόλ θα παραταχθεί η Καλλιθέα στην αναμέτρηση με την Ηλιούπολη

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ηλιούπολη.

Στην διάθεση των προπονητών για τον αγώνα δεν θα είναι οι τιμωρημένοι Ζουμπουλάκης και Φαμπίνιο, καθώς και ο τραυματίας Ντακόλ. Αντίθετα επανέρχονται οι Κουτρουμπής, Ηρακλής και Πινδώνης, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επισκέφτηκαν τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής και μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές και της μαθήτριες. Επίσης έγινε διανομή προσκλήσεων στα δημοτικά σχολεία της Καλλιθέας από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπου τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Οικογενειακή εξέδρα.

Οι γονείς/συνοδοί των μαθητών θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα αγοράζοντας εισιτήριο με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ. Οι ενήλικοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης μόνο εάν συνοδεύουν παιδί.

Οι άνεργοι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν και αυτή την αγωνιστική να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Καλλιθέας απέναντι στην Ηλιούπολη αγοράζοντας εισιτήριο 5 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορά εισιτηρίων από τα γραφεία της ΠΑΕ με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ