ΑΡΗΣ

Με απουσίες κόντρα στον Αστέρα

Με απουσίες κόντρα στον Αστέρα
Πουλίδο

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες εν μέσω των διοικητικών εξελίξεων ο Άρης θα υποδεχθεί την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Αστέρα Τρίπολης.

Εν μέσω των διοικητικών εξελίξεων ο Άρης θα υποδεχθεί την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Αστέρα Τρίπολης με αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Ωστόσο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι κόντρα στο προβλήματα που έχουνε να αντιμετωπίσουν, να παλέψουν και να δώσουν ότι έχουν για την πρώτη εντός έδρας φετινή νίκη τους.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός του Άρη ανακοίνωσε την αποστολή του που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «εκλεκτοί» του είναι οι: Έλσνερ, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης και Τσουκάνης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκος Αγγελούδης, Ρούμπεν Πουλίδο, Νίκος Ψυχογιός, Άντι Ρένια και Παντελής Αντωνιάδης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Ακόμη ο ανέτοιμος Γιάννης Παπαδόπουλος (προέρχεται από τραυματισμό), καθώς και ο εγχειρισμένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος ενώ επιστρέφουν οι Ανδρέας Ηρακλής και Νίκος Τσουμάνης, που εξέτισαν την ποινή τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ