ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με απουσίες κόντρα στον Εθνικό Αστέρα

Με απουσίες κόντρα στον Εθνικό Αστέρα
INTIME SPORTS

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στο φιλικό του Σαββάτου ο Ατρόμητος κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, όπου θα δοκιμαστεί ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός Σεκού Μπαρατζί

Μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα θα έχει ο Γιώργος Δώνης, στην φιλική αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Εθνικό Αστέρα στο γήπεδο του Περιστερίου (18.30).

Ο έμπειρος τεχνικός των "κυανόλευκων" βέβαια δεν θα έχει στην διάθεσή του αρκετούς παίκτες, για διαφόρους λόγους. Συγκεκριμένα, από το ματς θα απουσιάσουν οι διεθνείς Μιχαηλίδης, Σκόνδρας, Αθανασίου.

Αλλά και οι Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Σαγκανόφσκι, Τάτος και ίσως ο Μπρίτο. Ο Τάτος υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά από 15 μέρες περίπου.

Στο παιχνίδι θα δοκιμαστεί από τον Γιώργο Δώνη και ο 24χρονος Γάλλος αμυντικός Σεκού Μπαρατζί, ο οποίος θα κάνει προπονήσεις με την ομάδα τις επόμενες μέρες. Ο Μπαρατζί αγωνίστηκε τη περσινή περίοδο στη πορτογαλική Ναβάλ.

Η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη και ανοικτές θα είναι οι Θύρες 3 και 4, ενώ το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ θα είναι ανοικτό το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του φιλικού αγώνα για τη διάθεση καρτών διαρκείας της περιόδου 2010-11.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ