ΙΩΝΙΚΟΣ

Με απουσίες στην Πιερία

Με απουσίες στην Πιερία
New Image

Με την προπόνηση ελαφριάς μορφής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό

Η αποστολή αναχώρησε αμέσως για την Κατερίνη, αλλά ο προπονητής του Ιωνικού, Νίκος Γκουλής αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς με το ζόρι συμπλήρωσε 18άδα για το συγκεκριμένο ματς.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκουλής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Οικονόμου και τους τραυματίες ή προερχόμενους από τραυματισμό, Ουκάρ, Φαμπίνιο, Φουκούντα, Βουρεξάκη, Τσουκαλά, Πούτα και Σωτήρη Παπαζούδη. Ο Φαμπίνιο, που χτύπησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης θα υποβληθεί σήμερα σε υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί "ζημιά" στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού του ποδιού.

Ετσι, μετά από αυτές τις πολλές και σημαντικές απουσίες, οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα της Κατερίνης, είναι οι Πουρής, Μπαρτζώκας (τερματοφύλακες), Μπαλάφας, Αναστασιάδης, Γκόγκας, Μακόρ, Γκονζάλες, Γάλας, Λοϊζίδης, Αποστόλης Παπαζούδης, Χατζής, Σιδέρης, Πέτρου, Γκαμπόρ, Γιόνδης, Κρις, Κιμπικούλα και Αποσκίτης.



TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ