ΑΡΗΣ

Με αρκετές απουσίες στην Κομοτηνή

Με αρκετές απουσίες στην Κομοτηνή
προπονηση

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό

Ο Ιομάρ Μαζίνιο μετά από την πρωινή προπόνηση επέλεξε στην αποστολή του 18 ποδοσφαιριστές για την αυριανή συνάντηση με αυτούς να είναι οι: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Κουλουχέρης, Αράνο, Φλάβιο, Νασούτι, Φερνάντεζ, Γκρασιάν, Νέτο, Ρόβας, Κάλβο, Ρομπέρζ, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Αραβίδης, Κάμπορα, Χαβίτο και Αμπρέου.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντέιλι, Πρίττας, Ρονάλντο, Λαμπριάκος, Πιοβεζάν, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος, Γραικός, Ναφτί, Βανγκέλι και Νάτσο Γκαρσία για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Κι όσον αφορά το σχήμα με το οποίο προτίθεται ο Μαζίνιο να παρατάξει το σύνολό του κόντρα στον Πανθρακικό; Λογικά με 4-4-2 με αυτούς του κέντρου σε σχήμα ρόμβου και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια.

Οι πιο σίγουροι φαίνεται να είναι αυτοί της άμυνας με τον Νασούτι να έχει για παρτενέρ στο κέντρο αντί του τραυματία Γκιάρο τον Ρομπέρζ κι έχοντας στα αριστερά τους τον Αράνο και στα δεξιά τους τον Νέτο.

Από εκεί και πέρα στην βάση του ρόμβου θα είναι ο Ρόβας με τον Φερνάντεζ στα αριστερά και τον Φλάβιο στα δεξιά ενώ στην κορυφή του ο Γκρασιάν πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Αμπρέου και Κόκε ή Κάμπορα.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Κομοτηνής αναμένεται να βρίσκονται πολύ περισσότεροι από 1.900 φίλαθλοι του Άρη όσα δηλαδή ήταν και τα εισιτήρια που πήρε στην κατοχή της η ΠΑΕ και έγιναν «καπνός» αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από την πόλη της Θράκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πέταλο των φιλοξενουμένων είναι χωρητικότητας 3.500 θέσεων και είναι βέβαιο ότι θα «κιτρινίσει».

Κατά τα άλλα ο Μιχάλης Σηφάκης που είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που επελέγησαν για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με τη Λετονία (10/10/2009) και το Λουξεμβούργο (14/10/2009) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2010 θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή την Τρίτη (6/10) στην Αθήνα.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ