ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Με "δυνατή" ενδεκάδα κόντρα στη Χαλ

Με "δυνατή" ενδεκάδα κόντρα στη Χαλ
Φέργκιουσον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με ελάχιστες "ρεζέρβες" θα παραταχθεί κόντρα στη Χαλ η Μ.Γιουνάιτεντ στο φινάλε του πρωταθλήματος, μετά τις "φωνές" διαμαρτυρίας από Νιούκαστλ, Μίντλεσμπρο και Σάντερλαντ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες πως προτίθεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο φινάλε της σεζόν, όμως μετά την έντονη αντίδραση των Νιούκαστλ, Μίντλεσμπρο και Σάντερλαντ οι οποίες "φώναξαν" για ενδεχόμενη αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα, ο Σκωτσέζος τεχνικός αποφάσισε να αναθεωρήσει τα πλάνα του.
Έτσι, μετά από μία ημέρα συνομιλιών των επικεφαλής της Πρέμιερ Λιγκ και των συλλόγων, οι "κόκκινοι διάβολοι" δεσμεύτηκαν ότι θα παρατάξουν μία καθόλα δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους "τίγρεις", σεβόμενοι τον κανονισμό 20, που αναφέρει ότι κάθε ομάδα του πρωταθλήματος οφείλει να κατεβάζει την "δυνατότερη ομάδα" σε κάθε ματς της Λίγκας.

"Θα πρέπει να αξιολογήσω τι είναι καλύτερο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τι είναι δίκαιο για τις υπόλοιπες ομάδες.

Ελπίζω ο Ρίο να είναι έτοιμος την Κυριακή, διαφορετικά θα είναι αμφίβολος και για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ",

τόνισε ο προπονητής αναφορικά με το θέμα του τραυματισμού του Ρίο Φέρντιναντ, ενώ σύμφωνα με την αγγλική "Sun" η Γιουνάιτεντ θα έχει σίγουρα στο αρχικό σχήμα τους Κούστσακ, Γκάρι Νέβιλ, Παρκ και Φλέτσερ.



TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ