ΒΕΛΓΙΟ

Με δύο Αζάρ η εθνική Βελγίου

Με δύο Αζάρ η εθνική Βελγίου

Για πρώτη φορά κλήθηκε στην εθνική Βελγίου ο Τοργκάν Αζάρ, αδελφός του Εντέρ Αζάρ που ανήκει και αυτός στην Τσέλσι. Δείτε την αποστολή στην οποία φυσικά είναι και ο Μιραλάς

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς, ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τις ΗΠΑ και το ματς με την Σερβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Για πρώτη φορά λοιπόν κλήθηκε στην εθνική ανδρών ο Τοργκάν Αζάρ, ο οποίος είναι αδελφός του Εντέν Αζάρ.

Για όσους δεν θυμούνται, η Τσέλσι λίγο μετά την απόκτηση του Εντέν από την Λιλ απέκτησε και τον Τοργκάν από την Λανς, δίνοντάς τον αμέσως δανεικό στην Ζούλτε-Βάρεχεμ.

Κάνει εξαιρετική χρονιά και μάλιστα η ομάδα του διεκδικεί τον τίτλο στο Βέλγιο, ενώ η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει στην ιστορία της είναι η 5η!

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες

Τιμπό Κουρτουά (Ατλέτικο), Σιμόν Μινιολέ (Σάντερλαντ), Ζαν-Φρανσουά Ζιλέ (Τορίνο), Κουν Κάστιλς (Χόφενχαϊμ)

Αμυντικοί

Τόμπι Αλντερβάιρελντ (Άγιαξ), Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν (Μπάγερν), Γιαν Βερτόνχεν (Τότεναμ), Τόμας Βερμάλεν (Άρσεναλ), Γκιογιόμ Ζιλέ (Άντερλεχτ), Λοράν Σιμάν (Σταντάρ), Βενσάν Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Νίκολας Λόμπαρτς (Ζενίτ), Σεμπαστιάν Ποκονιόλι (Ανόβερο)

Μέσοι

Τίμι Σίμονς (Νυρεμβέργη), Μαρουάν Φελαϊνί (Έβερτον), Στιβέν Ντεφούρ (Πόρτο), Τοργκάν Αζάρ (Ζούλτε-Βάρεχεμ), Αξέλ Βιτσέλ (Ζενίτ), Μουσά Ντεμπελέ (Τότεναμ), Νασέρ Σαντλί (Τβέντε), Εντέν Αζάρ (Τσέλσι), Κέβιν Ντε Μπράινε (Βέρντερ), Ντρις Μέρτενς (Αϊντχόφεν)

Επιθετικοί

Κέβιν Μιραλάς (Έβερτον), Ρομελού Λουκακού (Γουέστ Μπρομ), Μαξίμ Λεστιέν (Μπριζ), Κριστιάν Μπεντέκ (Άστον Βίλα), Γέλε Βόσεν (Γκενκ)

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ