ΑΡΗΣ

Με ενδεκάδα Ξάνθης για την πρόκριση

Με ενδεκάδα Ξάνθης για την πρόκριση
INTIME SPORTS

Ο Λούκας Αλκαράθ δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα αλλά θα παρατάξει την ενδεκάδα του τελευταίου παιχνιδιού πρωταθλήματος με την Skoda Ξάνθη.

Την ενδεκάδα του τελευταίου παιχνιδιού πρωταθλήματος με την Skoda Ξάνθη προτίθεται να παρατάξει ο Λούκας Αλκαράθ στον επαναληπτικό με την Καλλιθέα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με τον τρόπο αυτό ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός του Άρη θέλει να πετύχει την ανατροπή της ήττας με 3-1 στο Ελ Πάσο και την κατάκτηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αλκαράθ δεν θα ρισκάρει και πάλι με πολλές αλλαγές, κάτι που όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος δεν του βγήκε και απλά απομένει να φανεί αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Γιάννης Γκέσιος.

Εν τω μεταξύ η Κοινωνία Μελών Άρη εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το ότι έλαβε χώρα στην χθεσινή της συνεδρίαση όπου υπήρξανε παραιτήσεις και των αναπληρωματικών μελών μετά από αυτές των Νικήτα Ματθαίου και Λάμπρου Σκόρδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών Άρη ανέφερε:" Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των κ.κ Νικήτα Ματθαίου και Χαράλαμπου Σκόρδα.Εκλήθησαν οι κ.κ. Πέτρος Ταρνατώρος και Πέτρος Γαβριηλίδης (ο κ. Ασημάκης Ηλιάδης έχει ήδη δηλώσει εγγράφως την παραίτησή του) να τους αντικαταστήσουν, αμφότεροι αρνήθηκαν προφορικά και δήλωσαν πως θα παραδώσουν και εγγράφως την παραίτηση τους εντός των επόμενων ημερών.Συνέπεια τούτου, το Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη θα είναι πλέον 5μελες και θα αποτελείται από τους κ.κ. Άγγελο Γρόλλιο, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, Παναγιώτη Ζουμπουρίδη, Αναστάσιο Δεσύπρη, Αριστοτέλη Ναούμ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ