ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Με ενδιαφέρει..."

"Με ενδιαφέρει..."
Αλάγες

"Ερχομαι, αν τα βρουν" τόνισε ο Αλάγες ενώ ο Ιβανσιτς είπε: "Θέλω να μείνω ως το 2008"

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη που παραχώρησε ο 28χρονος στη "SportDay" και τα καλά λόγια που λέει ο Αργεντίνος αμυντικός για το "τριφύλλι" κα τον... φίλο του Ρομέρο:

-Αγκουστίν, στην πατρίδα σου λέγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Γνωρίζεις κάτι;


"Δεν υπάρχει τίποτε επίσημο. Το έχω ακούσει κι εγώ. Ο μάνατζέρ μου, μου έχει πει για την πιθανότητα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό"
.

-Υπάρχει ενδιαφέρον;


"Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν έχει γίνει πρόταση στη διοίκηση της Εστουντιάντες".




-Λένε ότι ο Παναθηναϊκός σου έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση για δύο χρόνια...


"Αυτό δεν το ξέρω".



-Σε ενδιαφέρει;

"Ναι, εννοείται. Μου έχουν πει πολύ καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό. Είναι μία πολύ σημαντική ομάδα στην Ελλάδα. Εχει και πολλούς Αργεντινούς, τους οποίους ξέρω και θα έκαναν πιο εύκολη την προσαρμογή μου"
.

-Αν τα βρουν οι δύο ομάδες, εσύ έρχεσαι;



"Ναι, με ενδιαφέρει. Ερχομαι, αν τα βρουν οι δύο ομάδες".



Ο 28χρονος αμυντικός της Εστουντιάντες, φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σεμπάστιαν Ρομέρο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, από τον συμπατριώτη του που τον ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια και πάντα καλά λόγια για την ομάδα.

Ο παίκτης κοστολογείται περίπου 600.000 ευρώ, μιας και το συμβόλαιό του με την Εστουντιάντες λήγει το 2007. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αλάγες, καθώς πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, όμως η τελική απόφαση θα ληφθεί εφόσον περάσουν από το μικροσκόπιο και άλλοι παίκτες.

Ιβανσιτς: "Θέλω να μείνω..."

Την επιθυμία του να μείνει στο "τριφύλλι" μέχρι το 2008 τουλάχιστον υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αυστριακή ιστοσελίδα "Sportnet.at" ο μέσος Αντρέας Ιβανσιτς.

Ο αρχηγός της Αυστρίας στις δηλώσεις του προς τους συμπατριώτες του ήταν σαφής για την παραμονή του ή όχι στην Παιανία, μίλησε για τον Μουνιόθ, τον Βίκτορ άλλά και την νίκη επί του "αιωνίου" αντιπάλου, στις δηλώσεις του:

-Το καλοκαίρι εκπνέει ο δανεισμός σου. Θα υπάρξει σύντομα κάποια συζήτηση;

"Οταν υπέγραφα το συμβόλαιό μου, είχα πει ότι θα ήθελα να μείνω στην Αθήνα μέχρι το EURO 2008. Εχω συμβόλαιο δανεισμού για ένα χρόνο, με οψιόν για έναν ακόμα. Εύχομαι και ελπίζω να ενεργοποιηθεί η οψιόν. Επειτα από δύο μεταγραφές σε μία χρονιά, θα ήθελα να ξαναβρώ την ησυχία μου".

-Η φιλοσοφία του Βίκτορ Μουνιόθ είναι τελείως διαφορετική από αυτή του Χανς Μπάκε. Τι άλλαξε;

"Ο Χανς Μπάκε ήταν περισσότερο ήρεμος, ατάραχος προπονητής. Ο Βίκτορ Μουνιόθ είναι ακριβώς το αντίθετο. Αυθόρμητος, αρκετά δυναμικός στην προπόνηση και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θέλει να βοηθάει, να δίνει συμβουλές και να μεταφέρει το "λατινοαμερικανικό" ταμπεραμέντο του.

Εχω ακούσει ότι ως προπονητής είναι όπως ήταν και ως ποδοσφαιριστής: απλώς δηκτικός. Αυτό ζητάει και από μένα: να γίνω δηκτικός και να δείχνω θέληση. Εφερε σταθερότητα στην ομάδα και επέβαλε ξεκάθαρους κανόνες. Μας αρέσει πολύ να εφαρμόζουμε τις οδηγίες του. Μας εξασφαλίζει επιτυχία".



-Ποιος είναι ο ρόλος σου στο σύστημα του Μουνιόθ;

" Υπό τις οδηγίες του Μπάκε και του υπηρεσιακού τεχνικού Βέλιτς, έπαιξα αριστερά και στο κέντρο. Ο Μουνιόθ προτιμά το 4-4-2. Εγώ παίζω αριστερά στη μεσαία γραμμή".

-Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν πιο σημαντική από τον τίτλο;

"Με πείραξε πολύ που λόγω τραυματισμού μου είδα το ματς από τις εξέδρες. Αλλά ακόμα και από εκεί νιώθεις την ανατριχίλα. Στο δεύτερο μισό του αγώνα είχαμε σούπερ αντιδράσεις, πετύχαμε το γκολ και το στάδιο κόχλαζε. Στο τέλος έβλεπε κανείς πόσο έντονα πανηγύριζαν όλοι. Ηταν σαν να παίρναμε το πρωτάθλημα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα τα ντέρμπι είναι σε κάθε περίπτωση ένα χαϊλάιτ".

-Είχατε δυσκολίες με τους φιλάθλους, οι οποίοι συχνά κάνουν επεισόδια;

" Παίξαμε σε κενές εξέδρες εναντίον της Χάποελ Τελ Αβίβ λόγω των επεισοδίων με τη Μέταλουργκ. Σε κάποια εκτός έδρας ματς δεν επετράπη στους οπαδούς μας να μας ενισχύσουν για λόγους ασφαλείας".

-Ποια είναι η γνώμη σου για τον Βίκτορ;

"Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να βγάλει εξαιρετικές πάσες. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά μαζί. Εχουμε ακόμα όμως τον μέχρι στιγμής τραυματία Γκονζάλες, ο οποίος θα επιστρέψει σύντομα. Διαθέτουμε αρκετά δυνατούς παίκτες, οι οποίοι θα μας δώσουν τη δυνατότητα να συνδυαζόμαστε σωστά. Είναι καλό να παίζεις μαζί με τέτοιους ποδοσφαιριστές".

-Για το νέο μέλος της οικογένειας που έρχεται σύντομα;



" Είναι μία μεγάλη γεύση χαράς. Για μένα είναι σημαντικό το ότι η Ανια αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη στην Αθήνα. Δεν ξέρουμε πάντως αν το μωρό θα γεννηθεί στην Αθήνα. Κάνουμε όμως ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών. Πρέπει κανείς να συνηθίσει τα καινούργια γράμματα. Ο δάσκαλος μας προειδοποίησε ότι είναι μία από τις δυσκολότερες γλώσσες".

"Σαφάρι" από "πράσινους"


Μπορεί η πεποίθηση του Αλαγές να έρθει στο "τριφύλλι" να είναι μεγάλη, όπως και η πρόθεση των "πράσινων" ωστόσο φέρεται γνωστό ότι στο "τριφύλλι" εξετάζουν με λεπτομέρειες μόνο παίκτες που αφορούν την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Η απόκτηση ενός ψηλού επιθετικού, όπως έχει τονίσει ο κ. Μουνιόθ ενδέχεται αν αποετελεί τον πρώτο στόχο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, που εδώ και δύο μέρες με εκπρόσωπο τον Σπύρο Λιβαθηνό αναζητούν λύσεις από το "μεταγραφικό" ταξίδι το οποίο βρίσκεται στην Ευρώπη.

Το "δεξί χέρι" του κ. Βαρδινογιάννη παρακολουθεί από κοντά παίκτες που έχουν προταθεί στην ΠΑΕ και μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος θα συναντηθεί με τον "Τζίγγερ" και τον Βίκτορ Μουνιόθ προκειμένου να τους ενημερώσει για το αποτέλεσμα του ταξιδιού αλλά και την επιλογή κάποιου από τους υποψήφιους στόχους.
















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ