ΑΓΓΛΙΑ

Με Εντουάρδο στα προημιτελικά η Άρσεναλ

Με Εντουάρδο στα προημιτελικά η Άρσεναλ
εντουάρντο

Η Άρσεναλ επικράτησε της Μπέρνλεϊ με 3-0 στο "Έμιρεϊτς" και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup, όπου και θα αντιμετωπίσει στην Χαλ (videos)

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν μοναδική για τους "16", καθώς Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήραν χτες το εισιτήριο για τα ημιτελικά (όπως και η Έβερτον σήμερα).
Ο Κάρλος Αλμπέρτο Βέλα άνοιξε το σκορ στο 25΄για τους "κανονιέρηδες" και ο Εντουάρδο στο 51' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, σκοράρωντας για τρίτη φορά στα δύο ματς που έχει δώσει φέτος, αμφότερα για το κύπελλο. Το τελικο 3-0 διαμόρφωσε ο Εμάνουελ Έμπουε στο 84'.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Τζούρου, Γκαλάς, Γκιμπς, Εντουάρντο (71' Γουόλκοτ), Σονγκ Μπιγιόνγκ, Ντιαμπί (71' Ράμσεϊ), Βέλα (60' Φαν Πέρσι), Έμπουε, Αρσάβιν.
ΜΠΕΡΝΛΕΪ: Γένσεν, Αλεξάντερ, Κάλντγουελ, Κάρλισλι, Κάλβενες, ΜακΝτόναλντ, ΜακΚάν, Γκούντιονσον (58' Τόμπσον), Ίγκλις (56' Έλιοτ), Πάτερσον, Μπλέικ.

Έβερτον - Μίντλεσμπρο 2-1


Η Μίντλεσμπρο προηγήθηκε μέσα στο "Γκούντισον Παρκ" στο 44' με τον Γουΐτερ, όμως οι "εφοπλιστές" έκαναν γρήγορα την ανατροπή στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον Φελαϊνί να ισοφαρίζει και τον Σαχά να τους χαρίζει στο 56' την νίκη και την πρόκριση στους "4".

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Νέβιλ, Γιόμπο, Τζαγκιέλκα, Λέσκοτ, Πίνααρ (89' Γκόσλινγκ), Ρόντγουελ (46' Σαχά), Όσμαν, Μπέινς, Φελαϊνί, Κάχιλ.
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Τζόουνς, Χόιτ, Χουθ, Γουΐτερ, Πόγκατετζ, Ο΄Νιλ, Άρτσα, Μπέιτς (72' Τζόνσον), Ντάουνινγκ, Σανλί Τουντσάι, Αλιαρντέρ (68' Έμνες).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του FA Cup:

Σάββατο

Κόβεντρι - Τσέλσι 0-2 (15' Ντρογκμπά, 72' Άλεξ)
Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4 (20' και 35' Τέβες, 50' Ρούνεϊ, 81' Παρκ)

Κυριακή
Άρσεναλ - Μπέρνλεϊ 3-0 (25' Βέλα, 51' Εντουάρντο, 84' Έμπουε)
Έβερτον - Μίντλεσμπρο 2-1 (50' Φελαϊνί, 56' Σαχά / 44' Γουΐτερ)

Η κλήρωση των ημιτελικών

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Έβερτον στα ημιτελικά και η Τσέλσι την Άρσεναλ ή την Χαλ. Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 18 και 19 Απριλίου στο "Γουέμπλεϊ.

Άρσεναλ - Μπέρνλεϊ 3-0







Έβερτον - Μίντλεσμπρο 2-1












































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ