ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με εξώδικα η πρόταση του Φειζάλ στους μετόχους

Με εξώδικα η πρόταση του Φειζάλ στους μετόχους
Πρίγκιπας Φεϊζάλ Αλ Σαούν INTIME SPORTS

Οι συνεργάτες του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, Φεϊζάλ Αλ Σαούντ, απέστειλαν τα εξώδικα με την πρόταση του στους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στα χέρια των μετόχων της ΠΑΕ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η τελική πρόταση του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ για την απόκτηση του Παναθηναϊκού.

Οι συνεργάτες του Σαουδάραβα Πρίγκιπα απέστειλαν με εξώδικα ένα φάκελο με έγγραφα στα γραφεία κάθε μετόχου με μετοχές πάνω από 2% ξεχωριστά και αυτά παρελήφθησαν από τους γραμματείς τους.

Το ακριβές περιεχόμενο δεν έχει γίνει γνωστό, αφού κανένας δεν ήθελε να το αποκαλύψει. Επίσης, επίσημη τοποθέτηση δεν επρόκειτο να υπάρξει τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αρκετές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για το ποσό που διαθέτει ο Φεϊζάλ, για τον τρόπο που εγγυάται την καταβολή του και για την τράπεζα που μεσολαβεί, λένε ότι είναι η Barclays και ότι σε αυτή δεν υπάρχει το όνομα του Σαουδάραβα.

Επίσης έχουν κυκλοφορήσει και τέσσερις όροι όπως να μεταβιβαστεί μίνιμουμ 67,5% των μετοχών, να υπάρξει απάντηση στην πρόταση έως τις έως τις 20 Δεκεμβρίου ημέρα της Γ.Σ., να παραιτηθούν 12 μέλη από το διοικητικό συμβούλιο έτσι ώστε να οριστούν μέλη εκλεκτά από τον Πρίγκιπα και να γίνει έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ για το διάστημα 1/1/2012- σήμερα, διαδικασία που δεν θα πάρει πάνω από 4-5 μέρες.

Κανείς από τους μετόχους δεν έχει τοποθετηθεί έως τώρα. Το πιθανότερο είναι να συμβεί αύριο μετά τη συνέντευξη Τύπου του Σαουδάραβα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ