ΑΡΗΣ

Με Φατί αντί Ναφτί στον όμιλο

Με Φατί αντί Ναφτί στον όμιλο
INTIME SPORTS

Οι Ρικάρντο Φατί και Κρίστι Βανγκέλι είναι τα δύο νέα πρόσωπα στους 21 του Έκτορ Ραούλ Κούπερ που εστάλησαν στην UEFA για τα παιχνίδια του Άρη στον όμιλο του Europa League.

Κι αν η είσοδος του νεαποκτηθή 24χρονου Γάλλου αμυντικού χαφ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη η έκπληξη είχε να κάνει με τον αποκλεισμό του διεθνή Τυνήσιου Μεντί Ναφτί με τον Βανγκέλι να παίρνει την θέση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Πιο συγκεκριμένα ο Κούπερ επέλεξε τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό του Κούπερ ακολουθώντας τις οδηγίες του Κάρλος Φανταγκούσι αφού ο Αργεντινός τεχνικός είναι να επιστρέψει το βράδυ στην Θεσσαλονίκη από την Ισπανία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νέτο και Ρονάλντο Γκιάρο ενώ απών από την προπόνηση ήταν ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος είχε μία ημέρα επιπλέον άδεια από τον Κούπερ. Επίσης απουσίασε ο Κάρλος Ρουίζ που ταλαιπωρείται από μία ίωση (ανέβασε και πυρετό χθες) και ακολουθεί πλέον φαρμακευτική αγωγή. Απόντες βεβαίως ήταν και οι τέσσερις διεθνείς Σηφάκης, Τσεζνάουσκις, Ναφτί και Βανγκέλι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ