ΑΡΗΣ

Με Φατί κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΦΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΦΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη εν όψει του αυριανού ντέρμπι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 19:30 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην συνέχεια ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Νάφτι, Βανγκέλι, Φατί, Ρουίζ, Τόχα, Τσέζαρεκ, Νέτο, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Χαβίτο, Οριόλ, Πρίττας, Κόκε και Μίσελ.

Εκτός αποστολής δε έμειναν οι Χουάνμα, Σουάρεθ. Τσεζνάουσκις, Παπαζαχαρίας, Κάλβο, Κατίδης, Αγτζίδης, Καζναφέρης, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης και Αραβίδης.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη φαίνεται να έχει καταλήξει για το πώς προσανατολίζεται να παρατάξει το σύνολό του εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επανερχόμενος στο αγαπημένο του 4-4-2 μετά την παρένθεση του 4-1-4-1 στην πρεμιέρα με την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη".

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Γκιάρο και Λαζαρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έχοντας τον Νέτο στα δεξιά και τον Μίσελ στα αριστερά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να ξεκινήσουν οι Τόχα και Πρίττας με τον Μενδρινό να καλύπτει το κενό του Κάλβο που συνεχίζει να βρίσκεται στην Ισπανία στην θέση του αριστερού χαφ ενώ στα δεξιά θα είναι ο Χαβίτο. Κι όσο για το επιθετικό δίδυμο θα αποτελούν οι Κόκε και Ρουίζ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ