ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παίζει ο Φαβάλι με Ολυμπιακό Β.

Παίζει ο Φαβάλι με Ολυμπιακό Β.
INTIME SPORTS

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας του δίνει την ερχόμενη Τετάρτη (02/03, 18.00) ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ο Γιώργος Δώνης, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα, συνέστησε στους ποδοσφαιριστές του να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς που έρχεται για τον δεύτερο τη τάξη ελληνικό θεσμό.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, αυτή διεξήχθη παρουσία περίπου 100 φιλάθλων του συλλόγου, οι οποίοι θέλησαν με αυτό τον τρόπο να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ματς με τους "πράσινους" έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το ευχάριστο νέο για τον Έλληνα προπονητή άκουγε στο όνομα του Λούκας Φαβάλι, ο οποίος ακολούθησε τρέξιμο και αναμένεται την Τρίτη να μπει κανονικά στο πρόγραμμα, θέτοντας εαυτό στη διάθεση του τεχνικού του.

Όσον αφορά τον Μασάμπα Σαμπού, ακολούθησε έντονο πρόγραμμα εκγύμνασης και αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως στην προπόνηση της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να παίξει κόντρα στους Βολιώτες.


Τέλος, τις 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Ανδρέας Τάτος και την Τρίτη θα αποφασιστεί σε ποια παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ