ΑΡΗΣ

Με φόντο την δημιουργία του γηπέδου

Με φόντο την δημιουργία του γηπέδου
σκορδας

Η εκδήλωση της κοπής πίτας του Ενιαίου Άρη είχε χρώμα της δημιουργίας του γηπέδου της ομάδας

Η αρχή έγινε με την σχετική τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, που τόνισε σχετικά ότι: " Μεγάλος μας στόχος είναι να γίνει το γήπεδο για να μπορεί ο Άρης μόνος του να πάει ψηλά γιατί σε αυτόν τον σύλλογο δεν χαρίζονται όπως αλλού. Για αυτό και θα πρέπει το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα και να στεγαστούν οι 2.500 αθλητές που ασχολούνται στον σύλλογο".

Η συνέχεια δόθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, που δήλωσε στις κάμερες πως: " Ο Άρης δεν μπορεί να έχει ένα γήπεδο μέσα στην πόλη. Θα πρέπει να γίνει σε ένα μέρος που να εξυπηρετεί πολύ κόσμο όπως ισχύει σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Άρης θα πρέπει να αποκτήσει το γήπεδό του και θεωρώ ότι θα γίνει η ανταλλαγή των οικοπέδων και θα είναι έτοιμο το 2014 κάτι βέβαια που θα εξαρτηθεί από τον ανάδοχο που θα αναλάβει το έργο. Πιστεύω ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα της ΠΑΕ Άρης θα είναι εφικτό".

Στα αγωνιστικά μετά το χθεσινό ρεπό από σήμερα Μαζίνιο και ποδοσφαιριστές του επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ