ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με φόντο... το περσινό "διπλό"

Με φόντο... το περσινό "διπλό"
Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, πανηγυρικό

Στην Παιανία ο Πατέρας και νέοι αρχηγοί οι "Κάρα", Γκαλίνοβιτς, Ζιλμπέρτο, Σαλπιγγίδης και Κατσουράνης


Επέλεξε τους αρχηγούς ο Τεν Κάτε

Εκλέχθηκαν από τον Χενκ Τεν Κάτε και οι φετινοί εκπρόσωποι των παικτών στα παιχνίδια, ως αρχηγοί. Πρώτος και όπως ήταν λογικό ο Γιώργος Καραγκούνης ενώ μετά την απουσία του Γιάννη Γκούμα φέτος τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν.

Συγκεκριμένα στην πρώτη τριάδα ακολουθούν οι Μάριο Γκαλίνοβιτς και Ζιλμπέρτο Σίλβα κατά σειρά αφού ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ναι μεν θα έχει το χρίσμα αλλά μετά τόν Κροάτη πορτιέρο και τον Βραζιλιάνο μέσο, όπως θα ζήτησε. Τέλος το νέο πρόσωπο είναι ο Κώστας Κατσουράνης ενώ ο Λουκάς Βύντρα που ακούγονταν να πάρει το περιβραχιόνιο μετά την επιλογή του "τυπάρα" τελικά όπως ζήτησε ευγενικά δεν είναι μέσα στην 5αδα.

Ετοιμασαν τις βαλίτσες πάλι...

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους από την Αυστρία και οι "πράσινοι" ετοιμάζουν πάλι τις βαλίτσες τους για το εξωτερικό μόνο που πλέον το νέο τους ραντεβού έχει επίσημο χαρακτήρα.

Το συγκρότημα του Τεν Κάτε το βράδυ της Τρίτης (21:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σπάρτα Πράγας, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την τελευταία προπόνηση στην Παιανία, υπό το βλέμμα του Νικόλα Πατέρα, αναχωρούν το πρωί της Δευτέρας, με σκοπό σαφώς να πετύχουν ότι και πέρσι κόντρα στους Τσέχους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με την παρουσία του θέλησε να τονίσει τους "πράσινους" στην πρεμιέρα τους ενώ είχε και συνομιλία μερικών λεπτών με τον Χενκ Τεν Κάτε.

Δηλάδη, να φύγουν από το γήπεδο της Σπάρτα Πράγας με την νίκη, εξασφαλίζοντας από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση προκειμένου να είναι πιο άνετοι στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ, σε μια εβδομάδα.

Εκτός και οι Μάτος, Λάζαρος...

Εκτός από τους τραυματίες Μουν και Ρουκάβινα την αποστολή δεν θα συνοδεύσουν και οι Χριστοδουλόπουλος και Μάτος. Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν τη σημερινή προπόνηση με ζέσταμα και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν πάνω στις σέντρες-σουτ και στην τακτική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μουν και Ρουκάβινα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε την αποστολή για την Πράγα. Εκτός έμειναν οι Μουν, Ρουκάβινα, Μάτος, Χριστοδουλόπουλος και Μελισσης.

Με τρεις μέσους ή με νέα "συνταγή"

Μετά την "κατασκοπεία" του Φαν Ντερ Λεμ, ο Χενκ Τεν Κάτε γνωρίζει πως θα πρέπει να παρουσιάσει την ομάδα του στο παιχνίδι αυτό. Ο Ολλανδός τεχνικός που καλείται να καλύψει το κενό του Μπράις Μουν ξέρει πως και οι αντίπαλοί του έχουν σημαντική απουσία, αυτή του Μπέργκερ στην μεσαία γραμμή.

Βέβαια, το ζητούμενο και φέτος είναι αν η ομάδα του "τριφυλλιού" παρουσιαστεί με ενισχυμένη μεσαία γραμμή προκειμένου να πετύχει ότι και πέρσι, δηλαδή να βρει διαδρόμους και να απειλήσει.

Ετσι δεν αποκλείεται να μετατρέπει το σύστημα από 4-2-3-1 που αγωνίζονταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στα ματς της προετοιμασίας σε 4-3-2-1 για να μοιάζει η ομάδα σε παράταξη με την περσινή.

Το πρόγραμμα στην Πράγα

Η "πράσινη" αποστολή θ' αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Σπάρτα Πράγας και θα κάνει την πρώτη της προπόνηση μετά την συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού προπονητή το απόγευμα.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του "τριφυλλιού, Χενκ Τεν Κάτε θα διεξαχθεί την Δευτέρα 27/07/09 στο GENERALI ARENA στις 18.30 (τοπική ώρα), ενώ η προπόνηση των "πράσινων" θα ξεκινήσει στις 19:00 (τοπική ώρα).

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σπάρτα θα γίνει επίσης την Δευτέρα 27/07/09 στο ίδιο μέρος στις 17:00 ενώ η προπόνηση των γηπεδούχων θα αρχίσει στις 17:30.

Κροατικό διαιτητικό "τρίο"

Διαιτητής του αγώνα, της Τρίτης αναμένεται να είναι ο Ιβάν Μπέμπεκ από την Κροατία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τόμισλαβ Πέτροβιτς και Ζέλικο Γκρετς. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο Μαρίγιο Στραχόνγια.








































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ