ΑΡΗΣ

Με γεμάτες τις τσέπες στο ντέρμπι

Με γεμάτες τις τσέπες στο ντέρμπι
πανηγυρικο

Με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς εξοφλήθηκαν μέχρι και για το Φεβρουάριο, οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αντιμετωπίζουν, την Κυριακή, τον Ηρακλή

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης φρόντισε στην διάρκεια της χθεσινής μέρας να «ντοπάρει» με τον δικό της τρόπο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εν όψει του αυριανού τοπικού ντέρμπι με τον Ηρακλή στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό μοιράστηκαν περίπου 1.000.000 ευρώ και με το ποσό αυτό ουσιαστικά ξοφλήθηκαν μέχρι και τον Φεβρουάριο.
Με τον τρόπο αυτό οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα παρουσιαστούν με γεμάτες τις τσέπες στο αυριανό ντέρμπι με τον Ηρακλή θέλοντας να προσθέσουν μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους. Μία νίκη γοήτρου αλλά που θα μετρήσει και εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να ολοκλήρωσε σήμερα χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής την προετοιμασία του.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο "Ντούσκο" στην αποστολή που ανακοίνωσε για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές αφήνοντας για ακόμη μία φορά εκτός αποστολής τους τραυματίες Κώστα Χαλκιά και Μάρτσιο Αμορόζο. Οι "εκλεκτοί" του τεχνικού του Άρη είναι λοιπόν οι: Κέλεμεν, Καρατζιοβαλής, Νέτο, Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Τιάγκο Ζεντίλ, Φελίπε, Κάλβο, Παπάζογλου, Πρίττας, Γιάχιτς, Κόκε, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Κουλουχέρης, Γκαρσία και Καράμπελας.

Όσο για το πώς προτίθεται ο Μπάγεβιτς να παρατάξει το σύνολό του; Δεδομένου ότι την Τετάρτη είχε υπάρξει ο πρώτος ημιτελικός για το Κύπελλο hellas online στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αλλά και των πέντε απουσιών που έχει ο τεχνικός του Άρη θέλοντας και μη θα προχωρήσει εκ νέου σε αλλαγές. Ίβιτς, Νεμπεγλέρας και Αουρέλιο είναι τιμωρημένοι ενώ Χαλκιάς και Αμορόζο είναι τραυματίες και φυσικά όπως ήταν επόμενο αποκλείστηκαν από την αποστολή του αυριανού παιχνιδιού με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Ο "Ντούσκο" προτίθεται να διατηρήσει το 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου και τον Κέλεμεν κάτω από τα δοκάρια δεδομένης και της απουσίας του Χαλκιά. Το κεντρικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν ο Γιάχιτς με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, έχοντας στα δεξιά τους τον Νέτο και στα αριστερά τους τον Βανγκέλι.

Μπροστά από τους στον ρόμβο και στην βάση του θα βρεθεί ο Πρίττας εκτός και αν προτιμηθεί ο Γκαρσία με τον Σιστόν στα αριστερά και τον Κάλβο στα δεξιά ενώ μπροστά θα είναι ο Ζεντίλ αντί του Ίβιτς. Όσο τέλος για το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Σαντσόν.Αναφορικά με την προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αυτή θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο όπου πάντα επιλέγει ο Μπάγεβιτς για να βάλει τις βάσεις στις ομάδες του. Την Δευτέρα λοιπόν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νίκος Βογιατζής, και οι δύο εκ των τριών συνεργατών του «Ντούσκο», Νίκος Αγγελάκης και Τάκης Περσίας, θα επισκεφθούν το Ζέεφελντ με το μόνο που θα απομένει θα είναι η οριστικοποίηση των ημερομηνιών.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ