ΑΡΗΣ

Με Γιαννιώτα κόντρα στην ΑΕΚ

Με Γιαννιώτα κόντρα στην ΑΕΚ
Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα κάνει την επανεμφάνισή του την Κυριακή στο ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ θα βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννιώτας το απόγευμα της Κυριακής στο ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μπορεί να είναι να μπει από σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων ωστόσο υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του γιατρού της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, να αγωνιστεί.

Σε αντίθεση με τον Γιαννιώτα απών θα είναι σίγουρα ο Κώστας Καζναφέρης που στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιό του.

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ρούμπεν Πουλίδο που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα προσαγωγών στο δεξί του πόδι ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Νταβίντ Αγκάνθο για να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις στο γόνατό του και να δώσει το παρών.

Εν τω μεταξύ ο Αλκαράθ προχώρησε σε παρατηρήσεις σε έντονο τόνο προς τους ποδοσφαιριστές του στην χθεσινή προπόνηση σε διάστημα σχεδόν μιας ώρας μέσα στα αποδυτήρια. Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά και είχε να κάνει με την εμφάνισή τους στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Άρη στην ομιλία του στάθηκε στην έλλειψη πάθους και αγωνιστικότητας στο "Γεντί Κουλέ" και πλέον περιμένει καλύτερη εικόνα την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον λόγο στα αποδυτήρια πήρε και ο Πουλίδο λόγω της εμπειρίας του.

Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζει την προσπάθειά της για την εξασφάλιση ασφαλιστικής ενημερότητας ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τις μεταγραφικές κινήσεις στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ολοκλήρωση του δανεισμού του Δημήτρη Διαμαντάκου από τον Ολυμπιακό φαντάζει τυπικής διαδικασίας ενώ δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να συμβεί και με τους Ανδρέα Τάτο και Γιάννη Ζαραδούκα. Κατά τα άλλα δεν υφίσταται πλέον θέμα με τον Γιώργο Σαρρή του Εργοτέλη.

Τέλος μετά τον Γιάννη Γκέσιο και ο Δημήτρης Ασλανίδης που δεν υπολογιζόταν από τον Αλκαράθ έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης ενώ κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής και με τον Δημήτρη Κοτσώνη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ