ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Γκαλέτι στο ντέρμπι

Με Γκαλέτι στο ντέρμπι
νικοπολίδης

Προπονήθηκε ο Γκαλέτι και φουλάρει για ΠΑΟ. "Ζητώ να τιμωρηθώ παραδειγματικά", δήλωσε ο Νικοπολίδης

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έβγαλε την Τετάρτη το πρόγραμμα δίχως κάποιο πρόβλημα και πλέον το θέμα είναι κατά πόσο θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι. Τρεις προπονήσεις απομένουν μέχρι τον μεγάλο αγώνα της 29ης Νοεμβρίου και σ' αυτές ο δεξιοπόδαρος άσος των Πειραιωτών θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Αντίθετα, ο Τοροσίδης που στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία να επιστρέψει, την Τετάρτη έκανε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο (όπως και οι Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ) και πλέον τα χρονικά περιθώρια να προλάβει το ντέρμπι στενεύουν επικίνδυνα.

Στο μεταξύ, Μαρέσκα και Ζαϊρί που έχουν ένα αιμάτωμα στον δεξιό μηρό έκαναν θεραπεία, όπως και ο Νικοπολίδης που έχει μια κάκωση στο δεξιό γόνατο.

Όσο για τον Στολτίδη, η κατάσταση του έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, όμως την Τετάρτη έκανε θεραπεία και λογικά θα είναι έτοιμος την Κυριακή.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας συνεχίζεται την Πέμπτη με προπόνηση που θα γίνει στις 15:30.

H συγγνώμη του Νικοπολίδη στον Ζίκο

Η υπόδειξη του Νικοπολίδη προς τον Ζίκο να κάνει αλλαγές για καθυστέρηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Άλκμααρ δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του. Ο έμπειρος γκολκίπερ όμως κατάλαβε το λάθος και ζήτησε συγγνώμη μια μέρα μετά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πορτιέρο απολογήθηκε την Τετάρτη στον Ζίκο για την συμπεριφορά του στον αγώνα στο Άλκμααρ και εμφανίστηκε μετανιωμένος ζητώντας συγγνώμη.

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος τεχνικός την έκανε δεκτή και έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν. Άλλωστε στον Ολυμπιακό δεν έχουν πολυτέλειες για κακό κλίμα αφού σε λίγες μέρες (Κυριακή 29/11) είναι το μεγάλο ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο και όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι.

Εδώ που τα λέμε, πάνω στην ένταση του αγώνα και ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, περιστατικά σαν αυτό του Νικοπολίδη συμβαίνουν συχνά και δεν υπάρχει λόγος κλιμάκωσης. Μια συγγνώμη είναι αρκετή και από την στιγμή που ο "ερυθρόλευκος" πορτιέρο την είπε και την εννοεί τότε όλα τελείωσαν.

Νικοπολίδης: "Να τιμωρηθώ παραδειγματικά!"

Παρόλα αυτά ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι αυτός που δεν θέλει να ξεχαστεί το περιστατικό και ζητάει ο ίδιος την παραδειγματική του τιμωρία. Ναι καλά διαβάσατε! Ο Νικοπολίδης με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ζητάει συγγνώμη από τον Ζίκο και τους συμπαίκτες του για την απαράδεκτη όπως τονίζει συμπεριφορά του, ενώ θέλει να τιμωρηθεί όπως προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό. Πραγματικός επαγγελματίας!

"Ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την συμπεριφορά που επέδειξα στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα, η οποία όμως οφείλεται σε στιγμιαία ένταση και εκνευρισμό.

Επειδή η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη, ζητώ ο ίδιος από την Διοίκηση την παραδειγματική μου τιμωρία, όπως αυτή προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό",

αναφέρει η γραπτή δήλωση του 38χρονος γκολκίπερ.

Ζίκο: "Θα δώσουμε την μάχη μας"

Μπορεί άπαντες πλέον στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (29/11, 18:30) όμως ο Ζίκο δεν παρέλειψε να αφήσει το σχόλιο του για το ματς στο Άλκμααρ και την υπόθεση πρόκριση. Άλλωστε δεν έχουν περάσει και πολλές ώρες από την αναμέτρηση στην Ολλανδία.

Ο Ζίκο λοιπόν έγραψε ότι περίπου είπε και στην συνέντευξη Τύπου την Τρίτη το βράδυ. Αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που έχασαν και οι δύο ομάδες ενώ υπογράμμισε πως πλέον η πρόκριση είναι στα πόδια των παικτών του που θα παλέψουν κόντρα στην Άρσεναλ.

"Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Ήταν όμως ένα αποτέλεσμα που πλέον όλα εξαρτώνται από τις δικές μας προσπάθειες στον τελευταίο αγώνα που παίζουμε στην έδρα και θα δώσουμε την μάχη μας", ήταν το σχόλιο του Ζίκο.






























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ