ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με Γκόλια και κόσμο στην Καλλιθέα

Με Γκόλια και κόσμο στην Καλλιθέα
INTIME SPORTS

Με τον Γκόλια στην αποστολή, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Πάνω από 1.000 Αγρινιώτες φίλαθλοι στο "Ελ Πάσο"

Με μια προπόνηση η οποία έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε γήπεδο στο Γουδί, ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός το Σάββατο την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Ο Γιάννης Νταλακούρας, είδε τον Γκόλια να ξεπερνάει ένα μικροπρόβλημα που είχε και έτσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μόρετς (ενοχλήσεις στη μέση), Μπακάκης (τράβηγμα στον τετρακέφαλο), ο ανέτοιμος Βούκοβιτς και ο Αγκιλάρ.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού βρίσκονται οι: Τζενάμο, Μπαμπανιώτης, Μπελεβώνης, Δέντσας, Καραμαλίκης, Καούνος, Μπουμάλ, Γκούνκελ, Θεοδωρίδης, Αναστασιάδης, Παππάς, Πασάς, Μουμίν, Εντζενγκουέλε, Μπαϊκαρά, Κούσας, Γκούρμα, Παλαιολόγος, Ρότσα και Γκόλιας.

Στο μεταξύ, ο Παναιτωλικός δεν θα είναι μόνος του στο "Ελ Πάσο", καθώς πάνω από 1.000 Αγρινιώτες φίλαθλοι θα δώσουν το παρών στην αναμπέτρηση και θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 2 του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ