ΑΡΗΣ

Με Κάμπορα, Κάλβο και πάθος για πρόκριση

Με Κάμπορα, Κάλβο και πάθος για πρόκριση
κοσμος οπαδοι φιλαθλοι εξεδρες καπνογονα

Με τους Κάμπορα, Κάλβο στην αποστολή και με μέγα πάθος θα παλέψει ο Άρης για πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το πάθος στο κίτρινο στρατόπεδο για πρόκριση στην φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο είναι διάχυτο και άπαντες επιθυμούν να βάλουν ένα τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Τετάρτης.
Ο κόσμος θα δώσει για άλλη μια φορά δυναμικό παρών στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που αναμένεται κατάμεστο, ενώ όπως έχει φανεί από την κοινή ανακοίνωση της ΠΑΕ με τους συνδέσμους θα γίνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μην επαναληφθούν τα μεμονωμένα "παρατράγουδα" της περασμένης Κυριακής.

Σ' ότι αφορά στα αγωνιστικά, ο Ιονάρ Μαζίνιο μπορεί να χαμογελά για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τον Χαβιέρ Κάμπορα του οποίου το δελτίο εκδόθηκε και έτσι συμπεριελήφθει κανονικά στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Ο Αργεντινός επιθετικός, δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη σ' ένα από το πιο σημαντικά -αν όχι το πιο σημαντικό- παιχνίδια της χρονιάς για την ομάδα του.

Το δεύτερο ευχάριστο για τον τεχνικό του Άρη ακούει στο όνομα, Τόνι Κάλβο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται στην αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι.

Αντίθετα με τον Κάλβο, ο Ντιόγο Σιστόν ταλαιπωρείται ακόμη από τον τραυματισμό και έτσι θα δει την αναμέτρηση από τις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός αποστολής έμεινε ο Θανάσης Παπάζογλου που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Άρη κατά την είσοδο του (88') στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι: Σηφάκης, Βιτόλο, Μπατιόν, Ρομπέρζ, Χαβίτο, Ρεγκέιρο, Λαμπριάκος, Καράμπελας, Νέτο, Πρίττας, Ζεντίλ, Καρατζιοβαλής, Λέμπο, Κάλβο, Γιάχιτς, Γκαρσία, Κόκε, Κάμπορα.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ