ΑΡΗΣ

Με Καστίγιο κόντρα στον Αστέρα

Με Καστίγιο κόντρα στον Αστέρα
Καστίγιο INTIME SPORTS

Με τον Νέρι Καστίγιο στην αποστολή αλλά και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην ενδεκάδα ο Άρης θα υποδεχθεί αύριο τον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ο Άρης θα υποδεχθεί αύριο τον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (08/04, 19.00) στο κυνήγι της 6ης θέσης έχοντας τον Νέρι Καστίγιο στην μηχανή του.

Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός πέτυχε με το δικό του θέλω να ανατρέψει τα δεδομένα που υπήρχανε στο ξεκίνημα της εβδομάδας όπου όλα έδειχναν πως δύσκολα θα έκανε την επανεμφάνισή του.

Ο Καστίγιο είναι χαρακτηριστικό ότι συμμετείχε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη στις προπονήσεις παρά τις ενοχλήσεις που συνέχιζε να έχει στο γόνατό του.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες μέρες είχε χρειαστεί να υποβληθεί δύο φορές σε παρακέντηση για να του αφαιρεθεί υγρό χωρίς αυτό να σήμαινε πως δεν θα είχε εκ νέου ενοχλήσεις.

Σύμφωνα με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, είναι πολύ πιθανό να συνοδεύουν τον Καστίγιο μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αλλά ο ίδιος είχε διαφορετική άποψη εν όψει της αυριανής συνάντησης.

Όπως ακριβώς ίσχυε και για την συμμετοχή του στο ντέρμπι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό με αφορμή την επιστροφή του σε αυτό όπου η συμμετοχή του στο πρώτο ημίχρονο όπως αποδείχθηκε δεν λειτούργησε υπέρ του.

Εκτός του Καστίγιο στην διάθεση του Μανουέλ Μασάδο στο αυριανό ραντεβού του Άρη στο κυνήγι της 6ης θέσης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο για την νέα αγωνιστική περίοδο και τα προκριματικά του Europa League θα είναι και ο Κώστας Καπετάνος.

Κι αν ο διεθνής Μεξικανός θα κάνει την επανεμφάνισή του μετά από δύο παιχνίδια απουσίας ο Έλληνας μέσος μετά από αυτό της περασμένης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό όπου εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Από εκεί και πέρα απόντες για άλλη μια φορά θα είναι οι τραυματίες Ακόστα, Ντίκο και Παπαστεριανός, ο Νάτσο Γκαρσία και οι εκτός πλάνων Τόχα και Γιακούποβιτς.

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα ολοκληρώθηκε με μία ελαφριά πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και ακολούθως ο Μασάδο ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή του.

Αυτήν απαρτίζουν οι: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Φατί, Καστίγιο, Γιαννιώτας, Κατίδης, Καζναφέρης, Καπετάνος, Πρίττας, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ουμπίδες, Τριανταφυλλάκος και Κανούλας.

Όσο δε για το πώς προτίθεται ο Πορτογάλος τεχνικός του Άρη να παρατάξει το σύνολό του; Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λαζαρίδη και Σανκαρέ έχοντας τον Μίσελ στα αριστερά τους και τον Καζναφέρη στα δεξιά τους.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι το δίδυμο των Φατί και Παπαζαχαρία με τον Ουμπίδες στα αριστερά τους και τον Νέτο στα δεξιά τους με τους Καστίγιο και Τριανταφυλλάκο μπροστά τους ως επιθετικό δίδυμο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ