ΑΡΗΣ

Με Καζναφέρη στην αποστολή

Με Καζναφέρη στην αποστολή
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Καζναφέρης έβγαλε χωρίς κάποια ενόχληση το σημερινό πρόγραμμα του Άρη και θα δώσει κανονικά το παρών στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Κώστας Καζναφέρης θα δώσει κανονικά το παρών στην αυριανή αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο καθώς έβγαλε χωρίς κάποια ενόχληση το σημερινό πρόγραμμα του Άρη.

Το πιθανότερο πάντως είναι να προφυλαχθεί από το τεχνικό δίδυμο των Πασιαλή και Μπουγιουκλή και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού θα είναι σίγουρα στον πάγκο.

Κάτι που φάνηκε και από την εικόνα του σημερινού οικογενειακού διπλό της σημερινής προπόνησης σύμφωνα με το οποίο ο Άρης θα παραταχθεί με διάταξη 4-3-3 στο μεθαυριανό του ραντεβού με τον Παναθηναϊκό.Ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Παπαζαχαρία και Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας έχοντας τον Ψυχογιό ως δεξί μπακ και τον Μαργαρίτη αριστερό.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Παπαστεριανός, Κοέλιο και Νταμαρλής με τον Καπετάνο στα αριστερά της επίθεσης, τον Γιαννιώτα στα δεξιά της και τον Αγκάνθο στην κορυφή της.Η εναλλακτική λύση αυτού του σχήματος είναι ο Νταμαρλής να μείνει εκτός ενδεκάδας με τον Καπετάνο να παίρνει την θέση του στα τρία χαφ της μεσαίας γραμμής. Στην περίπτωση αυτή ο Γιαννιώτας θα πάει στα αριστερά της επίθεσης και ο Γκέσιος θα πάει στην θέση του δεξιά της.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξαν πληρωμές από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης προς τους πέντε ποδοσφαιριστές που έχουνε λαμβάνειν ένα σημαντικό ποσό από την περσινή περίοδο. Πρόκειται για τους Παπαζαχαρία, Καζναφέρη, Βελλίδη, Παπαστεριανό και Καπετάνο που πήρανε την πρώτη από τις τρεις δόσεις που συμφώνησαν ενώ μία δόση από τον διακανονισμό πληρώθηκε και ο Νίκος Λαζαρίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ