ΑΡΗΣ

Με Κόκε και κόσμο

Με Κόκε και κόσμο
Οπαδοί

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Δύο στοιχεία που μόνο ικανοποιημένο θα μπορούσαν να αφήσουν τον Γκιεγιέρμο Όγιος εν όψει του αυριανού παιχνιδιού όπου ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη έχει ως στόχο να οδηγήσει το σύνολό του στην κατάκτηση ενός πολύ σημαντικού τρίποντου εν όψει της συνέχειας.

Ο Κόκε με την απαιτούμενη θεραπεία που ακολούθησε αλλά και το πείσμα του κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα από το μαρκάρισμα του Ζαπρόπουλου το περασμένο Σάββατο στο Παγκρήτιο στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού κόντρα στον Εργοτέλη και θα δώσει κανονικά το παρών.

Όσο για τον κόσμο του Άρη; Μία νίκη εξάλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι σίγουρο ότι θα τον ζεστάνει με την κίνηση των εισιτηρίων να ήταν για μία ακόμη μέρα σήμερα αυξημένη.

Μετά το τέλος εξάλλου της σημερινής τελευταίας προπόνησης για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που παραμένει αήττητος επί της παρουσίας του Βίκτορ Μουνιόθ στον πάγκο του όπως γνωρίζει πολύ καλά ο Γκιγιέρμο Όγιος ο αργεντινός τεχνικός του Άρη ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι: Χαλκιάς, Νέγκρι, Τούτα, Τίνγκα, Γκιλέρμε, Νασιμέντο, Γόγολος, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Βελώνης, Κολτσίδας, Νεμπεγλέρας, Πάουλο Κόστα, Κυριάκος, Μαραγκός, Χαβίτο, Κόκε και Παλαθουέλος.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ